معاون پژوهش وفناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه رویکرد این دانشگاه در حوزه فناوری، تعامل و همکاری با شرکت های تولیدی و دانش بنیان است اظهار کرد: پارک تخصصی سلامت استان نقش متولی در این حوزه را ایفا می کند و از هر گونه موازی کاری و دوباره کاری اجتناب می کند.
دکتر محسن تفقدی در حاشیه بازدید از چند واحد دانشبنیان در پارک علم و فناوری خراسان خاطر نشان کرد: در حال حاضر بسیاری از شرکت های فناور مستقر در پارک علم و فناوری با بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه تعامل دارند و به منظور ورود سریعتر و سهل تر به بازار فناوری سلامت بخصوص بازار تجهیزات پزشکی در بیمارستان ها و نیز ایجاد تسهیلات بیشتر در گرفتن مجوز ها از دانشگاه تقاضای همکاری و مساعدت بیشتر داشتند .
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد خاطر نشان کرد: صندوق سلامت ثامن از طریق ارتباطات کاری که با صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری دارد می تواند به عنوان یک پل، بین فناوران باشد و با برقراری ارتباط بین فناور هایی که درحوزه فناوری سلامت در پارک فعال می باشند ،موجبات تعامل و همکاری بیشتر فی ما بین را ایجاد نماید.
وی با بیان اینکه این دانشگاه سال گذشته موفق به دریافت مجوز پارک علم و فناوری سلامت از شورای گسترش وزارت بهداشت شد تصریح کرد: به منظور آشنایی با آخرین وضعیت شرکت های فناور سلامت مستقر در پارک و نیز الگو برداری جهت تاسیس پارک تخصصی فناوری سلامت ، از چند شرکت فعال در حوزه فناوری سلامت و فضاهای مختلف پارک بازدید میدانی انجام شد.
دکتر محسن تفقدی اظهار امیدواری نمود : بعد از ساخت و استقرار پارک فناوری سلامت دانشگاه با اتمام مراحل قانونی کار شرکت های فناور سلامت از مراکز رشد دانشگاه علوم پزشکی این شرکت ها این امکان را خواهند داشت تا در پارک مستقر شوند و نیز برخی شرکت های دانش بنیان اعضای هیأت علمی و تمامی شرکت های نوآورانه حوزه سلامت در پارک فناوری سلامت استقرار یابند.
شایان ذکر است مدیر توسعه فناوری سلامت دانشگاه ، روسای مراکز رشد فناوری سلامت و مرکز رشد دارویی و نیز مدیر عامل صندوق سلامت ثامن نیز در این بازدید حضور داشتند و از شرکت های فناور سلامت بازدید و از نزدیک با نحوه کار و دستاوردهای آنان آشنا شدند.