شانزدهمین مرکز همکاری علمی و پژوهشی دانشگاهی کشور با WHO در دانشگاه علوم پزشکی مشهد دایر میشود تا در کنار همکاری یونسکو، باب همکاری با سازمان بهداشت جهانی هم باز شود.
معاون مدیریت بینالملل دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حاشیه نشست با مسئول دفتر سازمان بهداشت جهانی در ایران در گفتگو با وب دا اظهار کرد: سازمان بهداشت جهانی از زیرمجموعههای سازمان ملل متحد است که در امر ارتقاء سلامت آحاد بشر در حوزههای علمی، اجرایی، برنامهریزی و غیره فعالیت دارد.
دکتر کیهان گنودی خاطرنشان کرد: سازمان جهانی بهداشت در هر کشور یک نمایندگی دارد که در ایران در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی فعال است، ضمن اینکه مقرهایی به عنوان مراکز فعال علمی دارند.
معاون مدیریت بینالملل دانشگاه علوم پزشکی مشهد اضافه کرد: در این زمینه تعداد 15 مرکز دانشگاهی در تعامل با سازمان بهداشت جهانی در ایران فعال است که از این تعداد 12 مرکز در تهران و 3 مرکز دیگر در اصفهان، تبریز و کرمان هستند و جای مشهد در این خصوص خالی بود، متأسفانه با وجود اینکه تنها مرکز همکاری با یونسکو را در مشهد داریم، اما مرکز همکاری با سازمان بهداشت جهانی را نداریم و به همین جهت از سال گذشته پیگیر راهاندازی چنین مرکزی در مشهد بودیم تا شانزدهمین مرکز همکاری علمی و پژوهشی دانشگاهی کشور با WHO در دانشگاه علوم پزشکی مشهد دایر شود.
دکتر گنودی تصریح کرد: معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد با استفاده از ظرفیت تمامی مراکز تحقیقاتی که از 10 تا 100 درصد اثرگذار هستند دعوت به عمل آورد و تا توانمندیهای خود را ارائه دادند و در این نشست هم ضمن بیان طرحهای پیشنهادی، بنا شده که هر مجموعه رزومه خود را در اختیار دانشگاه قرار دهد تا بلافاصله در اختیار وزارتخانه قرار بگیرد.
وی با ذکر این نکته که مراکزی که جهت همکاری با سازمان جهانی بهداشت معرفی میشوند سالانه بیش از 5 برنامه را باید اجرا کنند، تأکید کرد: هزینه این برنامهها بر عهده سازمان بهداشت جهانی بوده و هزینه برای مراکز منتخب ندارد، ضمن اینکه حضور آنان به عنوان نماینده مشهد و شرق کشور یک افتخار بزرگ برای دانشگاه علوم پزشکی مشهد است.
معاون مدیریت بینالملل دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: امیدواریم که هرچه سریعتر با راهاندازی مرکز همکاری دانشگاهی با سازمان بهداشت جهانی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد شاهد رشد روز افزون همکاریهای فیمابین با WHO باشیم و در اینجا جا دارد که از همکاری ریاست، معاونان و مسئولان دانشگاه علوم پزشکی مشهد در این خصوص تقدیر و تشکر کنیم.
دکترگنودی بیان کرد: مرکزی که کاندید همکاری با سازمان بهداشت جهانی است باید حداقل 2 سال سابقه کار داشته باشد و طرحها و برنامههای اجراشدهاش هم در سطوح باکیفیت جهانی باشد که امکان انتخابش به عنوان نماینده دانشگاه علوم پزشکی مشهد جهت همکاریهای فیمابین با سازمان بهداشت جهانی وجود داشته باشد.