مدیر اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: تحقق مرجعیت علمی و کسب جایگاه شاخص در جهان اسلام از مهمترین اهدافی است که دراین دانشگاه دنبال می شود .
دکتر عبدالرسول رنگرزی با بیان اینکه در نشست با نماینده ویژه وزیر بهداشت درمان وآموزش پزشکی با بیان اینکه این دانشگاه در راستای تحقق مرجعیت علمی و کسب جایگاه شاخص در جهان اسلام و عرصه های جهانی گام بر می دارد که این امر مورد تاکید مقام معظم رهبری است خاطر نشان کرد: دانشگاه علوم پزشکی مشهد در سال های اخیر موفق به کسب دستاوردهای قابل توجهی در عرصه های ملی و بین المللی شده است که این امر با تلاش خانواده بزرگ این دانشگاه محقق شده است.
وی افزود: یکی از اهداف مهم در نقشه جامع علمی کشور ، کسب رتبه نخست در رتبه بندی دانشگاه های جهان اسلام و کسب جایگاه شاخص در میان دانشگاه های جهان است که در این راستا دانشگاه علوم پزشکی مشهد در راستای اهداف این نقشه حرکت کرده است.
مدیر اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه بر اساس برنامه ششم توسعه تعداد ده دانشگاه کشور باید در میان 100 دانشگاه برتر آسیا قرار گیرند تصریح کرد: در سال 2018 تنها دانشگاه علوم پزشکی تهران موفق به ورود به رتبه بندی تایمز شده بود که تعریف یک پروژه ملی، حضور دانشگاه های بیشتری در این رتبه بندی کلید خورد و بر این اساس تعداد دانشگاه های علوم پزشکی کشور به 9 دانشگاه افزایش یافت.
دکتر رنگرزی تصریح کرد: بر این اساس در بین دانشگاه های علوم پزشکی تیپ یک، دانشگاه علوم پزشکی مشهد، دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشگاه علوم پزشکی ایران در جایگاه بازه 501 تا 600، دانشگاه های علوم پزشکی شهیدبهشتی و تبریز رتبه 601 تا 800، دانشگاه های علوم پزشکی اصفهان و کرمان رتبه 801 تا 1000 و دانشگاه علوم پزشکی شیراز رتبه 1001 به بالا را کسب نمودند.
وی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی آسیا نیز موفق به کسب رتبه های برتر شده است افزود: در جدیدترین نتایج رتبه بندی های لایدن و تایمز که هفته گذشته اعلام شد، دانشگاه علوم پزشکی مشهد حرکت ارتقاء خود را حفظ کرده است و بعد از دانشگاه علوم پزشکی تهران جایگاه دوم کشور و 109 آسیا را کسب کرده است.
مدیر اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: این دانشگاه در رتبه بندی دانشگاه های عصر طلایی که دارای عمر میان 50 تا 80 سال هستند رتبه نخست را در میان تمام دانشگاه های وزارت علوم و وزارت بهداشت کسب کرده است و بالاتر از دانشگاه هایی همچون امیر کبیر، شریف و شهید بهشتی قرار گرفته است.
دکتر رنگرزی اظهار کرد: در جدیدترین رتبه بندی لایدن دانشگاه علوم پزشکی مشهد موفق شد در حوزه موضوعی بیومدیکال و علوم سلامت در شاخص اثرگذاری علمی (Scientific impact) از رتبه 379 به رتبه 329 جهان ارتقا یابد.
وی افزود: در رتبه بندی شانگهای نیز که قدیمی ترین نظام رتبه بندی در جهان محسوب می شود و دانشگاه علوم پزشکی مشهد موفق به کسب رتبه اول کشوری و رتبه جهانی 151 تا 200 در حوزه موضوعی Public Health (سلامت عمومی) شد.
مدیر اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: علاوه بر این دانشگاه در دو حوزه موضوعی دیگر شامل حوزه موضوعی داروسازی و علوم دارویی رتبه دوم کشوری و رتبه جهانی500-401 و در حوزه موضوعی پزشکی بالینی رتبه سوم کشوری و رتبه جهانی 500-401 را کسب نمود.
دکتر رنگرزی افزود: دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی موضوعی جهانی QS در سال 2021 موفق به کسب رتبه 251 تا 300 در حوزه داروسازی و فارماکولوژی و رتبه 551 تا 600 در حوزه پزشکی شد.
وی افزود: بر اساس این رتبه بندی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حوزه موضوعی داروسازی و فارماکولوژی رتبه 251 تا 300 جهانی و رتبه اول کشور و در حیطه پزشکی رتبه 551 تا 600 جهانی و رتبه سوم در بین دانشگاه های علوم پزشکی کشور را کسب کرد.
مدیر اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در رتبه بندی جهانی QS دانشگاه های جهان در 51 حوزه موضوعی مختلف ارزیابی و رتبه بندی شده اند که دانشگاه توانست در حوزه موضوعی داروسازی و فارماکولوژی و در حوزه موضوعی پزشکی جایگاه شاخصی را کسب نماید.
دکتر رنگرزی،رشد چشمگیر تعداد دانشمندان یک درصد برتر جهان این دانشگاه از 7 نفر به 17 نفر را از دیگر موفقیت های این دانشگاه در طول یک سال و نیم اخیر عنوان کرد و گفت: دانشگاه علوم پزشکی مشهد پس از دانشگاه علوم پزشکی تهران بیشترین تعداد دانشمندان یک درصد برتر را به خود اختصاص داده است.