معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: سیاست وزارت بهداشت و دانشگاه به سمتی است که اعضای هیات علمی به انتشار کتابهای بین المللی تشویق شوند.
دکتر محسن تفقدی در گفتگو با وب دا با اشاره به اینکه سیاست وزارت بهداشت و دانشگاه عمدتا، بر این موضوع استوار است که اعضای هیات علمی به سمت انتشار کتاب در سطح بین المللی کتاب یا فصولی از کتاب بروندخاطر نشان کرد: در حوزه انتشارات دانشگاهی ، حمایت های مختلفی از اساتید صورت می پذیرد.
وی با بیان اینکه حمایت از عضو هیات علمی در خصوص انتشار کتاب در مراحل مختلفی صورت می گیرد، گفت: در مرحله اول کتاب در شورای انتشارات بررسی و داوری می شود و بعد از تایید سطح و محتوای علمی ، کتاب بدون هیچ هزینه چاپ می شود و حق تالیف به مولف کتاب تعلق می گیرد.
دکتر تفقدی با اشاره به اینکه علاوه براین که کتاب به صورت رایگان منتشر می شود در حوزه توزیع و معرفی کتاب نیز با مولف همکاری می شود، عنوان کرد: تاکید دانشگاه بیشتر بر روی تالیف کتاب است تا ترجمه ؛ از همین رو امتیازی در خصوص ترجمه کتاب برای ارتقا اساتید در نظر گرفته نشده است.
وی ادامه داد: بتازگی وزارت بهداشت با عنوان" پژوهش های اثر بخش" از پژوهش های حوزه کاربردی حمایت می کند و از گاید لاین ها و اقدامات پژوهشی و تولیدی و یا تحقیقاتی که سایر تحقیقات به آن ارجاع می شوند, حمایت می کند .
معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه علم نافع حوزه های مرجعیت علمی و علوم پایه است که سودی از آن حاصل شود، عنوان کرد: علمی نافع ، علمی است که ایجاد سودمندی می کند و در واقع علم هدفدار می تواند باشد .
وی به دانشجویان توصیه کرد برای دریافت اطلاعات غیر درسی خود تنها به فضای مجازی بسنده نکنند. مطالعه کتاب موجب می شود تا دانشجو به اطلاعات علمی عمیق تر دست یابد و کتابهایی که به عمق سیاسی، اجتماعی و مذهبی فرد کمک کند می تواند برای وی مناسب باشد.