معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: با توجه به ظرفیت های موجود، مشهد ظرفیت تبدیل شدن به قطب مرجعیت علمی کشور را داراست.
به گزارش وب دا، دکتر مجید غیور مبرهن در نشست رییس و اعضای هیات رییسه دانشگاه علوم پزشکی مشهد با وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی خاطر نشان کرد: در حوزه معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد به دنبال انجام اقدامات و پژوهشهای سازنده و کارآمد هستیم، اقداماتی که میتواند نه تنها برای این دانشگاه، بلکه برای کشور آن در سطوح بینالملل افتخارآفرین باشد.
وی تصریح کرد: در 6 ماهه اخیر بالاترین تعداد نخبگان و پژوهشگران برتر از خراسان رضوی بوده و دانشگاه علوم پزشکی مشهد 18 دانشمند یک درصد برتر و پراستناد دارد که پس از تهران بالاترین آمار کشور مربوط به این دانشگاه است.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه اقدامات مهم پژوهشی متعددی در سال 1400 در این دانشگاه انجام شده که مهمترین آن راهاندازی مرکز یونسکو در این دانشگاه بود، خاطرنشان کرد: معتقدیم که حضور ما در مراجع بینالمللی خیلی کمرنگ است و از ظرفیتها و استعدادهای موجود خیلی کم استفاده میشود و بیشک راهاندازی مرکز یونسکو کمک بزرگی به استفاده هرچه بهتر از توانمندیها و ظرفیتهای پژهشگران ایرانی خواهد کرد.
وی گفت: پارک علم و فناوری سلامت مشهد از جمله پارکهای مؤفق کشور در این عرصه بوده و در این پارک ،پژوهشکدهها و مراکز تخقیقاتی آن اقدامات پژوهشی گستردهای اجرایی و عملیاتی شده است.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ذکر این نکته که خواستار تخصیص بودجه عادلانه در حوزه پژوهش هستیم، تأکید کرد: بودجه اختصاص یافته به دانشگاه مشهد که در بسیاری از حوزهها برترین عملکرد کشور را داشته است در سال گذشته 6 میلیارد و 800 میلیون تومان بود که در این زمینه خواستار تخصیص اعتبارات بیشتر هستیم.
وی اضافه کرد: همچنین در حوزه سلولهای بنیادی، بانک چشم و بسیاری دیگر از حوزهها جزو سرآمدها هستیم، ما حمایت ویژه از دانشمندان جوان داریم و در بحث صدور مجوزهای مراکز تحقیقاتی هم با تمام توان در تلاش هستیم.
سرپرست معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد با تأکید بر اینکه بزرگترین پروژه پژوهشی مرتبط با کووید در سطح کشور در مشهد انجام شد و همکاری قابل توجهی هم با قرارگاه عملیاتی مبارزه با کرونا داشتیم، گفت: پروژههای شاخص و کلان زیادی در حوزههای مختلف پژوهشی در دست اجرا است و در زمینه تولید کیتهای تشخیصی کرونا هم کارهای هدفمند و ثمربخش بسیارخوبی انجام شده است.