مسئول دفتر نوآوری و ارتباط با صنعت دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: تقویت رابطه صنعت و دانشگاه از عوامل مهم در پیشرفت هر کشور است و معاونت پژوهش وفناوری دانشگاه توانست در 6 ماه نخست امسال بیش از 10 طرح ارتباط با صنعت راکه شامل صنایع خصوصی و دولتی می باشند امضا و منعقد نماید.
دکتر سیف ا... غریب با اشاره به اینکه دانشگاهها باید استعدادهای موجود را با رویکردی کاربردی کشف و آموزش دهد و در اختیار صنایع قرار دهند خاطر نشان کرد: خدمات قابل ارائه در دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه از 4 طریق طرح علمی- فنی، آموزشی، مشاوره ای و انتقال دانش فنی است. شورای ارتباط با صنعت دانشگاه علوم پزشکی مشهد در راستای بررسی امتیازات محصولات نمونه سازی شده، بازنگری در آیین نامه ها و سایر مسائل مربوطه به طور مستمر و مرتب جلساتی تشکیل می دهد که از ابتدای سال تا کنون بیش از 20 نمونه اولیه از محصولات برای امتیازدهی بررسی شدند.
وی افزود: اساساً مفهوم دانشگاه کارآفرین و دانشگاه نسل سوم ریشه در همین ارتباط بین صنعت و دانشگاه دارد. دانشگاه از یک سو، تأمینکننده نیروی انسانی متخصص موردنیاز جامعه می باشد و از سوی دیگر بسیاری از تواناییهای علمی، تحقیقاتی و آزمایشگاهی در دانشگاهها مستقر میباشد بعبارتی دو شرط اصلی و اساسی برای توسعه و پیشرفت صنعتی کشور در دل دانشگاه ها و ارتباط صنعت با دانشگاه تعریف شده است.
دکتر غریب ادامه داد : در همین راستا در شش ماهه اول سال چندین کارگاه فناورانه و کاربردی با همراهی کارشناسان صنایع مختلف در مشهد توسط مدیریت فناوری سلامت دانشگاه برگزار گردیده است که نتایج نشان می دهد این دفتر و دفاتر ارتباط با صنعت دانشکده ها روند رو به رشدی را طی نموده اند.
مسئول دفتر نوآوری و ارتباط با صنعت دانشگاه علوم پزشکی مشهد مهمترین موضوعی که امسال مورد تاکید دفتر نوآوری و ارتباط با صنعت بوده را قانون جهش تولید دانش بنیان و اعتبار مالیاتی صنایع مختلف عنوان نمود و خاطر نشان کرد : برای اولین بار و بعد از پیگیری های بسیار امسال مجوزهای لازم برای معافیت مالیاتی شرکت های مستقر در پارک علم و فناوری سلامت اخذ شد. تعامل و ارتباط با بخش صنعت منافع زیادی برای دانشگاه در بر دارد که برای رسیدن به این هدف جلسات متعددی با مدیران معاونت بهداشتی و اعضای هیئت علمی دانشگاه و صاحبان صنایع برگزار و در این جلسات فرایند کاری، نحوه همکاری و حمایت ها برای ایشان تشریح شد.