دوره آموزشي " مميزي سيستم هاي ايمني مواد غذايي" در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد.
به گزارش وب دا، در راستای مصوبات کميته استاني هماهنگي و اجراي سيستم هاي ايمني مواد غذايي در زمينه اجراي برنامه هاي آموزشي و به منظور ارتقاء سطح علمی و بروزرسانی دانش فنی کارشناسان مديريت نظارت بر مواد غذایی، آرايشي و بهداشتي، دوره آموزشی " مميزي سيستم هاي ايمني مواد غذايي " به مدت 3 روز در معاونت غذا و دارو برگزار شد.
مدیر نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی در خصوص اهداف برگزاری این دوره گفت : نخستين دوره آموزش مميزي سيستم هاي ايمني مواد غذايي HACCP, ISO22000 به منظور بسط و توسعه اجراي سيستم هاي مديريت ايمني مواد غذايي و بسترسازي فرهنگي در راستاي تغيير نگرش کارشناسان از کنترل هاي سنتي به روش هاي نوين کنترل فرآيند توليد، توسط کميته FSMS مديريت نظارت بر مواد غذايي، آرايشي و بهداشتي معاونت غذا و دارو ، جهت کليه کارشناسان مديريت نظارت بر مواد غذايي، آرايشي و بهداشتي و کارشناسان ادارات نظارت بر مواد غذايي و بهداشتي شبکه هاي بهداشت و درمان تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکي مشهد، دانشگاه علوم پزشکي تربت حيدريه، دانشکده علوم پزشکي نيشابور برگزار شد.
دکتر اسماعیل زاده ضمن ابراز خرسندی از برگزاری دوره مذکور ، از برگزاری چنین دوره های آموزشی در آینده ای نزدیک خبر داد .