سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: محور فعالیت مراکز مشاوره و سلامت روان دانشگاه های علوم پزشکی باید کاملا تخصصی و بادرک و شناخت اولویت ها، چالشهاو مشکلات دوران دانشجویی  وتوجه  به بازه سنی ۱۸ تا ۲۴ سال باشد.

به گزارش وب دا، دکتر محمد علی کیانی در" نخستین همایش توانمند سازی علمی و فرهنگی کارشناسان ادارات مشاوره و سلامت روان دانشگاه های علوم پزشکی کشور که به میزبانی دانشگاه  علوم پزشکی مشهد برگزار شد" با اشاره به آیه ۳۲ سوره مائده  که بیانگر اهمیت مشاوره و مشورت هست خاطر نشان کرد: بی شک  این امر می تواند بر سرنوشت انسان  تاثیرگذار باشد و جوانان را با راهنمایی در انتخاب مسیر درست، به انسانهایی خلاق و تاثیرگذار در سرنوشت خودو کشور مبدل سازد.

وی در ادامه با تاکیدو الویت  بر نگاه ویژه به قشر جوان و دانشجو افزود:  با توجه به شرایط  و اقتضای سن، مشاوره نقش کلیدی و موًثر در روحیه پاک و حساس جوانان دارد.

وی تصریح کرد: مشاوره نباید یکطرفه و فقط از سمت مخاطب باشد بلکه انتظار میرود  مشاورین با حضور در محیط دانشکده و یا در بستر سایت به صورت  انلاین پاسخگو  سوالات و جذب داشجویان باشیم .

تشکیل تیم های مشاوره در محیط های خوابگاهی و دانشکده، استاندارد سازی محیط و اتاق های مشاوره وحظ معنوی مشاوران از احیا روحی ، عاطفی ، هدفمند و موثر مخاطبین  از دیگر مواردی بود که سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مشهد به آن پرداخت .

نخستین همایش«توانمند سازی علمی و فرهنگی کارشناسان ادارات مشاوره و سلامت روان» دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور طی روزهای 20 الی 22 دی ماه به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد.

042.jpg - 111.15 kB

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image