پویش بیمارستان عروسکی (TBH) با هدف کاهش ترس کودکان از محیط مراکز درمانی در بیمارستان فوق تخصصی کودکان اکبر به مدت سه روز در حال برگزاری است.
به گزارش وب دا، در مراسم آغاز به کار پویش بیمارستان عروسکی دکتر سیدعلی جعفری، رئیس بیمارستان فوق تخصصی کودکان اکبر، اظهار کرد: این پویش در قالب یک طرح پژوهشی توسط دانشجویان دانشکده پزشکی و انجمن علمی این دانشکده و با همکاری سازمان نظام پزشکی مشهد، اداره کل بهزیستی خراسان رضوی و بیمارستان فوق تخصصی کودکان اکبر دایر شده است.
وی تصریح کرد: در پویش بیمارستان عروسکی ۶ ایستگاه تغذیه سالم، بهداشت فردی، آشنایی با بانداژ و چسب زخم، جراحی، رادیولوژی و ویزیت دایر شده است.
دکتر جعفری گفت: خوشبختانه استقبال عموم مردم بهویژه کودکان تحت پوشش مراکز گلستان علی، بوستان شکوه و مهر غنچههای زندگی از پویش بیمارستان عروسکی بسیار خوب بوده و معتقدیم که برگزاری این پویش در جهت تقویت روحیه کودکان بسیار موثر بوده است.
سالانه ۴۰ برنامه فرهنگی، آموزشی و پویشی توسط کمیتههای تخصصی ۴ گانه معاونت خارجی انجمن علمی دانشکده پزشکی مشهد برگزار میشود
در این مراسم علی خلیلی، معاون خارجی انجمن علمی دانشکده پزشکی مشهد، تصریح کرد: برنامههای این انجمن در قالب پویشها برگزار میشود و بهطور متوسط ۴۰ برنامه فرهنگی، آموزشی و پویشی در هر سال برگزار میشود.
وی تاکید کرد: در معاونت خارجی انجمن علمی دانشکده پزشکی مشهد ۴ کمیته تخصصی اسکوف، اسکورپ، اسکومی و اسکورا فعال است و هر کمیته برنامههای تخصصی خود را برگزار میکند و پویش بیمارستان عروسکی کار مشترک کمینههای اسکورپ و اسکوف بوده است.
معاون خارجی انجمن علمی دانشکده پزشکی مشهد اضافه کرد: برنامهها طبق نیازها و زمانبندی اعلامی از طرف مجموعه ایمسا معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار میشود.
خلیلی با بیان اینکه برنامههای فرهنگی، آموزشی و پویشی فعلاً در مشهد برگزار میشود، خاطرنشان کرد: ما در نظر داریم که در شهرستانها هم مشابه این برنامهها اجرا کنیم که در این خصوص نیازمند همکاری مسئولان شهرستانهای متقاضی برگزاری این برنامه هستیم.
والدین نقشی کلیدی در ایجاد آرامش و افزایش امید در فرزندان خود دارند
همچنین دلارام موثقی، مسئول پروژه پویش بیمارستان عروسکی هم در این مراسم، گفت: هدف از برپایی پویش بیمارستان عروسکی کاهش ترس کودکان از بیمارستان (سندروم روپوش سفید) و برقراری ارتباط دوستانه با کادر درمان بوده است.
وی با ذکر این نکته که عمده ترس اضطراب کودکان از محیط بیمارستان و کادر درمان بوده است، تاکید کرد: معتقدیم که این موارد ناشی از ناآشنایی آنها با محیط بیمارستان بوده و در این پویش فرهنگسازی لازم را در این خصوص داریم.
موثقی خاطرنشان کرد: همچنین معتقدیم که والدین هم نقشی کلیدی در ایجاد آرامش و افزایش امید در فرزندان خود دارند، به خصوص در زمانی که کودکان در بیمارستان تحت درمان هستند و طبق نطر اکثر متخصصان و کارشناسان کوچکترین نگرانی و اضطراب و واکنش منفی موجب تضعیف روحیه کودک بیمار و عدم همکاری لازم او با کادر درمان در مسیر بهبود بیماری میشود.