47.jpg - 21.51 kBمعاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه فناوری های دانش بنیان عمدتا از دانشگاه شروع می شود اظهار کرد: بوجود آمدن علاقه و قرارگرفتن در مسیر درست پژوهش و فناوری هم به رشد و توسعه کشور کمک خواهد نمود و هم فارغ التحصیلان دانشگاه را برای ورود به بازار کسب و کار  بعد از تحصیل آماده می سازد و خوب است که دانشجویان در سالهای دانشجویی به سمت پژوهش و فناوری سوگیری کنند.

دکتر محسن تفقدی در گفتگو با وب دا خاطر نشان کرد: محیط دانشگاه می تواند نقش مؤثری در ترغیب دانشجویان به سوی پژوهش های محصول محور داشته باشد. در کشور ما دانشجویان بیشتر در دوره های تحصیلات تکمیلی و مقاطع بالاتر و تخصصی وارد حوزه پژوهش و فناوری می شوند، اما بهتر است دانشجویان از همان ابتدای ورود به دانشگاه با مشخص کردن هدف و برنامه‌ریزی دقیق در کنار مطالعه دروس، مهارت‌های عملی را نیز در ارتباط با رشته خود فراگیرند و در هر دو حیطه ی علمی و عملی به طور همزمان به رشد و اعتلای خود بپردازند .

وی با تأکید بر اهمیت ارتباط دانشگاه با صنعت و آشنایی دانشجویان با مراکز رشد و شرکت های دانش بنیان اظهار نمود: یکی از مهمترین دغدغه های حال حاضر، وضعیت اشتغال و ورود به بازار کار است، دانشجویان باید بدانند که ورود به بازار کسب و کار تنها با یاد گرفتن دروس علمی امکان پذیر نیست و دانشجویان باید از تک بعدی شدن پرهیز نموده و در کنار رشته تخصصی خود وقتی برای مطالعه آزاد، فعالیت های اجتماعی، ورزشی و ... بگذارند.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد دانشجویان را به آموختن علوم روز دنیا همچون هوش مصنوعی، مهندسی بافت، سلولهای بنیادی، پزشکی فرد محور و ... تشویق نمود و گفت: پیشنهاد می کنم دانشجویان در رویداد های فناوری شرکت کنند، با این دوره ها آشنا شده و وارد مراکز نوآوری و رشد شوند،هسته و شرکت های فناور ایجاد کرده و در تورها و بازدید های علمی که در حوزه فناوری و پژوهش برگزار می شود شرکت کنند تا در کنار درس خواندن، مهارت های مرتبط با رشته خود را نیز فرا گیرند تا بتوانند با قدرت بیشتر وارد بازار کار شوند .

 

 

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image