338.jpg - 36.10 kBدانشجوی برتر جشنواره پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد، عملکرد مسوولان این دانشگاه در خصوص ارزش‌گذاری و توجه به بحث پژوهش و تحقیق را ارزنده و قابل ستایش دانست.

میلاد بهرامی که در سال گذشته با ارایه رزومه ی تحقیقاتی خود به جشنواره پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد به عنوان یکی از دانشجویان برتر این جشنواره شناخته شده بود، در گفتگو با وبدا گفت: جشنواره پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد در واقع تقدیر از دانشجویانی است که تلاش می‌کنند سطح علمی دانشگاه را بالا ببرند.

وی افزود: معمولا مقالاتی که در کمیته تحقیقات چاپ و منتشر می‌شود شاخصی است برای رتبه‌بندی دانشگاه‌ها در سطح ایران و جهان و سال گذشته کمیته تحقیقات دانشجویی مشهد در سطح کشور رتبه نخست را کسب کرد که این نشانگر سمت و سوی درست علمی دانشگاه مشهد است.

میلاد بهرامی در خصوص روند نگارش مقالات و طرح های پژوهشی در دانشگاه طی سال های اخیر نیز گفت: پیش از این معمولاً مقالات توسط خود اساتید نوشته می‌شد اما اکنون دانشجویان هم می‌توانند به عنوان مجری طرح خود مقالاتی را ارائه کنند که در حال حاضر در سامانه پژوهان این کار انجام می‌شود.

وی در رابطه با فعالیت‌های پژوهشی در کمیته تحقیقات دانشجویی هم گفت:اولین مقاله‌ای که در سال ۹۹ در مدرسه مقاله نویسی دانشکده پزشکی نوشتم به عنوان مقاله برتر شناخته شد و به این واسطه به اساتید مختلف معرفی شدم. یکی از مزیت‌های مهم کمیته تحقیقات دانشگاه این است که دانشجویان علاوه بر مباحث تئوری باید کار عملی نیز ارائه کنند ضمن اینکه دانشجویان گروه بندی می‌شوند، ژورنال کلاب کار می‌کنند و همینطور پویش‌های مختلف که حتی برای دانشجویان جدید هم می‌تواند تجربه خوبی باشد.

بهرامی خاطر نشان کرد: خوشبختانه سطح کارگاه‌هایی که در دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار می‌شود به حدی مطلوب است که دانشجویانی از دانشگاه آزاد و دانشگاه‌های سایر شهرستان‌ها هم در آن شرکت می‌کنند

میلاد بهرامی در خصوص نحوه گزینش دانشجویان برتر در جشنواره پژوهش و فناوری گفت: در این جشنواره رزومه کامل پژوهشی دانشجویان بررسی می‌شود که می‌تواند شامل مقاله ، پروپوزال، بازدیدهای علمی،ارایه های کنگره ای و... باشد و مجموعه این امتیازات ملاک انتخاب دانشجوی نمونه خواهد بود

وی در پاسخ به این سوال که از مسیر علمی که تاکنون طی کرده‌اید راضی هستید یا خیر گفت: البته که راضی هستم چون رشته علوم آزمایشگاهی اساس و پایه علم است و در واقع خروجی آن تولید علم خواهد بود و همانند رشته پزشکی وسعت دارد.

دانشجوی برتر دانشگاه علوم پزشکی مشهد در ادامه با بیان اینکه در محیط آزمایشگاه معمولاً دانشجویانی از سایر رشته ها نیز حضور دارند افزود: این موضوع فرصت و انگیزه را برای دانشجویان علوم آزمایشگاه کمتر می کند و بهتر است تفکیکی از این بابت وجود داشته باشد.

بهرامی خاطر نشان کرد: در زمان کرونا واکسن برکت توسط همین گروه علوم آزمایشگاهی در گرایش ویروس شناسی تهیه شد و با توجه به اینکه تولید علم از این رشته آغاز می‌شود هرچه حمایت‌ها بیشتر باشد تولیدات علمی هم بیشتر خواهد بود .همچنین با توجه به هزینه‌های بالای کارهای پژوهشی بسیاری از پژوهشگران علوم آزمایشگاهی امکان و انگیزه‌های تحقیقات جدید و خلاقانه را ندارند و از همین بابت است که بخشی از پژوهش‌ها مربوط به موضوعات تکراری است.

وی با اشاره به فضای جداگانه دانشجویان در مقطع کارشناسی و مقاطع بالاتر نیز گفت: در حال حاضر دانشجویان مقطع کارشناسی در دانشکده پیراپزشکی و دانشجویان مقاطع بالاتر این رشته در دانشکده پزشکی هستند و عملاً دانشجویان کارشناسی با مقاطع بالاتر ارتباطی ندارند که این می‌تواند یک نقطه ضعف باشد، چون دانشجوی کارشناسی در کنار دانشجویان ارشد می‌تواند بفهمد که علاقه اش در مقاطع بالاتر چیست سوالاتش را از دانشجویان بپرسد و با آنها در ارتباط باشد.

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image