به گزارش وب دا، دکتر محمد رضا دارابي در دومين نشست توسعه بین المللی سازی و ارتقاء جذب متقاضیان غیر ایرانی ضمن تبريک فرارسیدن ایام الله دهه فجر و گراميداشت یاد و خاطره امام راحل وشهدا و جانبازانی که در راه استقرار و دوام نظام مقدس جمهوری اسلامی جان شیرین شان را فدا کردند،اظهار داشت: با پیگیری های انجام شده از وزارت بهداشت ؛در اردیبهشت ماه 94 سند آمایش سرزمینی مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی جهت اجرا ابلاغ گردید که دراین سند و در مسیر سطح بندی خدمات آموزشی دانشگاه هایی با ماموریت بین المللی در مناطق آمایشی تعریف شده است،تا دانشگاه های منتخب تلاش کنند خودشان را به سطوحی که اعتبار بخشی بین المللی را بدنبال داشته باشد ارتقاء دهند و بتوانند دانشجویان خارجی را جذب نمایند .
دکتر دارابی افزود: دانشگاه علوم پزشکی مشهد درکلان منطقه 9 آمایش سرزمینی یکی از دانشگاه هایی بودکه موفق شد با تلاش فراوان مجوز جذب متقاضیان غیر ایرانی را اخذ کند، که بر اساس این مجوز مقرر شد در همه رشته های موجود و مصوب دانشگاه 30 درصد دانشجویان را از متقاضیان خارجی پذیرش کنیم.
وي گفت: اطلاع رسانی این قابلیت دانشگاه علوم پزشکی مشهد -که بعد از دانشگاه تهران بیشترین رشته ها را جهت پذیرش دانشجویان خارجی اعلام کرده است -درسایت EDUCATION IRAN درج و ثبت شد .
دکتر دارابی با اشاره به درنظر گرفتن مشوق های لازم دراین طرح گفت : بسته های تشویقی جهت اساتیدی که در توسعه بین المللی سازی و ارتقاء جذب دانشجویان خارجی همکاری و فعالیت می کنند در هیات ممیزه به تصویب رسیده است که این امر می تواند زمینه ای برای جلب همکاری سایر اعضاء هیات علمی فراهم آورد .
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد تاکید کرد: اگر بنا باشد در مسیر جذب دانشجویان غیر ایرانی و بین المللی سازی گام های موثری برداریم شایسته است همه بدنه دانشگاه به این مسیر ورود پیدا کنند و با تشکیل معاونت بین الملل، دانشگاه علوم پزشکی مشهد اعتبار بین المللی خود را بدست آورده و از اقصی نقاط دنیا دانشجو جذب نماید.
مدیرتحصیلات تکمیلی دانشگاه نيز در اين نشست، هدف برگزاری این جلسه را هموارتر کردن مسیر های بین المللی سازی دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد.
دکتر خواجوی راد با اشاره به بحث استفاده از مدل های موفق در طرح بین المللی سازی و جذب دانشجویان خارجی؛ دانشگاه علوم پزشکی تهران و شیراز را ازمدل های موفق اجرای این طرح برشمرد که جایگاه معاونت بین الملل را ایجاد کرده اند.
وي همچنین از برگزاری جلساتی با دانشگاه فردوسی مشهد در سطح معاونین آموزشی و کارشناسان آموزشی جهت استفاده از تجربیات ایشان واتخاذ راهکار مناسب درمسیراجرای طرح بین المللی سازی خبر داد.
در اين نشست ضمن تقدیر از رابطان بین الملل دانشکده ها که درجهت پیاده سازی این طرح فعالیت داشته اند،روسا ،معاونین آموزشی و کارشناسان دانشکده ها سوالات و نظرات و پیشنهادات خود را طرح کردند وفعالیت های انجام شده واحدهای مربوطه مورد بررسی قرارگرفت.
لازم به ذکر است: دومين نشست توسعه بین المللی سازی و ارتقاء جذب متقاضیان غیر ایرانی با حضور معاونین آموزشی و پژوهشی دانشگاه و روسا ومعاونین آموزشی ورابطین بین الملل دانشکده ها به منظور بررسی راه کارها و فعالیت های انجام شده دراین خصوص برگزار شد.