قائممقام معاون آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به موفقیت وزارت بهداشت در ایجاد مناطق آمایشی گفت: طرح آمایش سرزمینی وزارت بهداشت بهعنوان الگو مورداستفاده وزارت علوم و دانشگاه آزاد اسلامی قرار میگیرد.
به گزارش وب دا، دکتر حمید اکبری، قائممقام معاون آموزشی وزارت بهداشت در نشست هماندیشی معاونین آموزشی کلان مناطق آمایشی کشور که در سالن شورای بیمارستان قائم (عج)برگزار شد، با اشاره به تفاهمنامه سهجانبه بین معاونت آموزشی و پژوهشی نهاد رهبری در دانشگاهها، معاونت آموزشی و معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت که زمینه تعالی فعالیتهای گروههای معارف اسلامی دانشگاههای علوم پزشکی و ارتقاء اعضای هیات علمی ایشان را فراهم آورده است. ، اظهار کرد: در این تفاهمنامه پتانسیلهای خوبی وجود دارد که بعضی از محورهای آن اجرایی شده، ولی بسیاری از موضوعات آن موردتوجه قرار نگرفته است، بنابراین دانشگاهها باید گامهایی در جهت اجرایی کردن آن بردارند.
وی ایجاد دانشگاه علوم پزشکی مجازی را ازجمله برنامههای معاونت آموزشی وزارت عنوان کرد و افزود: آموزش مجازی ظرفیتی بوده که باید با همکاری دانشگاهها و مناطق آمایشی از آن استفاده کرد؛ همچنین جهت بارگذاری محتوا و مطالب وجود یک دستورالعمل مناسب ضروری است.
دکتر اکبری تصریح کرد: در معاونت آموزشی و پژوهشی دفتر نهاد رهبری در دانشگاهها درزمینهٔ آموزش مجازی اقدامات خوبی انجامگرفته که بر این اساس میتوان بخشی تحت عنوان دانشکده معارف اسلامی را زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی مجازی قرارداد.
قائممقام معاون آموزشی وزارت بهداشت بابیان اینکه گزارش اقدامات مناطق آمایشی در شورای عالی انقلاب فرهنگی و در حضور ريیسجمهور ارائهشده است، به تأکید ريیسجمهور بر استفاده از ظرفیت آمایش برای اجرای برخی امور کشور بهصورت منطقهای اشاره کرد و گفت: با توجه به موفقیت وزارت بهداشت در اجرای طرح آمایش سرزمینی که حاصل زحمات همکاران در دانشگاهها و دانشکدههای علوم پزشکی کشور است ، در جلسه شورای انقلاب فرهنگی مقرر شد تا الگوی مناطق آمایشی وزارت بهداشت مورداستفاده وزارت علوم و دانشگاه آزاد اسلامی نیز قرار گیرد تا شبکههای علمی بین بخشی راهاندازی شود.
وی از کمبود جدی هیات علمی در وزارت بهداشت خبر داد و عنوان کرد: بهعنوانمثال در منطقه هشت آمایشی وضعیت هیات علمی بسیار نامناسب است و پنجاهدرصد با استانداردهای لازم فاصله دارد.
وی ادامه داد: دریافت دو الی سه هزار مجوز در سال جاری از سازمان مدیریت جهت جذب هیات علمی میتواند در بهبود وضعیت دانشگاهها مؤثر باشد.