مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به تشکیل و فعال کردن کمیته جذب متقاضیان غیر ایرانی در سطح دانشگاه اظهار داشت: به طور عمده جذب دانشجو متمرکز بر بحث تحصیلات تکمیلی است.
به گزارش وب دا، دکتر ابوالفضل خواجوی راد با اشاره به اینکه اصلاحات ساختاری یکی از بحثهای مهم مدیریت تحصیلات تکمیلی است، اظهار کرد: با توجه به اینکه توسعه بینالمللی سازی تحصیلات تکمیلی یکی از اهداف بسیار مهم وزارت بهداشت و اقتصاد مقاومتی است، بنابراین در شش ماه اخیر بیشترین تمرکز مدیریت تحصیلات تکمیلی علوم پزشکی مشهد بر روی این زمینه بوده است.
وی افزود: باهمت وپیگیری معاونت آموزشی دانشگاه در زمینه توسعه بینالمللی سازی، دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهعنوان یک دانشگاه بینالمللی در سطح کشور در کنار دانشگاه هایی نظیر تهران، شیراز و شهید بهشتی قرارگرفته است.
وی بیان کرد: دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص مجوز پذیرش دانشجو در رشته مقاطع تحصیلات تکمیلی برای دانشجویان غیر ایرانی در کنار دانشگاه تهران، شهید بهشتی، دانشگاه شیراز و دانشگاه ایران قرار دارد.
دکتر خواجوی راد بابیان اهمیت توسعه ارتباط علوم پزشکی مشهد با سایر دانشگاههای کشور در راستای بینالمللی سازی ، عنوان کرد: بر این اساس برقراری ارتباط با دانشگاههایي نظیر دانشگاه تهران، شیراز و دانشگاه فردوسی ازجمله فعالیتهایي بوده که پیگیری شده است.
وی اذعان کرد: حمایت از اساتید و گروههای آموزشی یکی از موضوعات اساسی در بحث توسعه بینالمللی سازی به شمار می رود، بنابراین جهت پیشبرد این امر بستههای تشویقی برای اساتید بهمنظور ارتقا و افزایش انگیزه تهیه شده است.
دکتر خواجوی راد اعتباربخشی بینالمللی را از موضوعات ضروری دانست و یادآور شد: چنانچه دانشگاهی قصد موفقیت در زمینه بینالمللی سازی را داشته باشد باید برندی در سطح منطقه و دنیا مطرح کند که این امر نیازمند به رسمیت شناختن اعتباربخشی بینالمللی سازی توسط هیات رییسه هر دانشگاهی است.
مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: دانشگاه علوم پزشکی مشهد در زمینه اعتباربخشی بینالمللی پیگیریهای خوبی انجام داده بهطوریکه مصوبهی آن از هیات رئیسه اخذ و هم اکنون مسیرهای اجرایی آن پیگیری میشود.
وی با اشاره به اینکه در بحث بینالمللی سازی طرح تحول آموزش، برای هر منطقه آمایشی اهدافی مشخصشده است، گفت: کشورهايی نظیر چین، استرالیا، نیوزلند و افغانستان از اهداف مشخصشده برای منطقه 9 آمایشی است.
دکتر خواجوی راد خاطرنشان کرد: با توجه به اهمیت حضور بخش خصوصی در پیشبرد توسعه بینالمللی سازی خوشبختانه دانشگاه علوم پزشکی مشهد توانسته با دو شرکت خصوصی در این زمینه وارد همکاری شود.