رييس دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، گفت: شرایط دانشکده داروسازی مشهد به دلیل استقرار در ساختمان جدید به نسبت سال های قبل بسیار مناسب تر و به لحاظ فضای آموزشی و کلاس های درس در شریط مطلوبی قرار دارد.

به گزارش وب دا؛ دکتر محسن ایمن شهیدی؛ رييس دانشکده داروسازی و عضو هيات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در ارائه گزارشی از چگونگی استقبال دانشکده داروسازی مشهد در سال تحصیلی جدید، گفت: در این دانشکده در سال جاری مجموعا در دو نیم سال مهر و بهمن ماه و در آغاز سال تحصیلی 97-96 حدود 90  دانشجوی جدید پذیرش می شوند.

وی ادامه داد: از این تعداد؛ 60 دانشجو در ماه مهر و 30 دانشجو به صورت پردیس خودگردان در نیم سال دوم و بهمن ماه به جمع دانشجویان دانشکده افزوده می شوند.

عضو هيات علمی دانشکده داروسازی مشهد، ابراز داشت: دانشکده جهت پذیرش دانشجوی جدید در آمادگی کامل به سر می برد و مطابق سال های گذشته ثبت نام، انتخاب واحد و جلسه توجیهی اولیه جهت آشنایی با دانشکده و آغاز کلاس ها برنامه ریزی شده است.

دکتر ایمن شهیدی بیان داشت: شرایط دانشکده به دلیل استقرار در ساختمان جدید به نسبت سال های قبل بسیار مناسب تر و به لحاظ فضای آموزشی و کلاس های درس در شریط مطلوبی قرار دارد و تنها چالش موجود استقرار همزمان دانشجویان در دو ساختمان قدیم و جدید دانشکده است.

رييس دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، اضافه کرد: استقرار در ساختمان قدیم به دلیل منتقل نشدن آزمایشگاه ها به ساختمان جدید است؛ که اگر تا ابتدای مهرماه آزمایشگاه های ساختمان جدید آماده استفاده نشوند ناچار هستیم مانند بهمن ماه سال گذشته سرویس های رفت و برگشت را بین دو دانشکده برای کلیه دانشجویان مستقر کنیم.

وی تعداد دروس عملی آزمایشگاهی در دانشکده داروسازي را قابل توجه دانست و تاکید کرد: رشته داروسازی از جمله رشته هایی است؛ که دروس عملی بسیار زیادی دارد و دانشجویان یک سوم واحدهای درسی خود را به صورت دروس عملی و کارآموزی می گذرانند.

 عضو هيات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، تاکید کرد: تعداد واحدهای درسی دانشجویان داروسازی در مجموع شش سال تحصیلی در دوره دکترای حرفه ای 213 واحد می باشد؛ که تقریبا یک سوم آن به دروس عملی اختصاص دارد.

دکتر ایمن شهیدی به برگزاری جشن فارغ التحصیلی دانشجویان ورودی سال 1390 اشاره کرد و گفت: جشن دانش آموختگی دانشجویان ورودی سال 1390 در مرداد ماه سال 1396 نشان می دهد که حداکثر زمانی که دانشجویان دکترای حرفه ای در رشته داروسازی باید طی کنند شش و حداقل پنج و نیم سال است.

رييس دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، تصریح کرد: به لحاظ امکانات آموزشی دانشکده داروسازی دارای 9 گروه آموزشی فعال و 45 عضو هيات علمی است؛ که علاوه بر دوره دکترای حرفه ای داروسازی در هشت رشته دکترای تخصصی نیز دانشجو پذیرش می کند.

وی از پذیرش دانشجو در رشته داروسازی بالینی خبر داد و اظهار داشت: اخیرا وزارت بهداشت مجوز پذیرش دانشجو در رشته داروسازی بالینی را صادر و اکنون دانشکده داروسازی مشهد در 9 رشته دکترای تخصصی به پذیرش دانشجو مبادرت می ورزد.

عضو هيات علمی دانشکده داروسازی مشهد تاکید کرد: این رشته جزء رشته های بسیار مهم و راهبردی در رشته های داروسازی است؛ زیرا فارغ التحصیلان این رشته ارتباط بسیار خوبی میان دانشکده داروسازی و  دانشکده پزشکی برقرار، در بیمارستان ها مستقر و مشاوره دارویی می دهند و در آموزش دانشجویان داروسازی و پزشکی نیز نقش مهمی را ایفا می کنند.

دکتر ایمن شهیدی بیان داشت: تعداد دانشجویان در رشته های تخصصی در هر دوره محدود است و در رشته داروسازی بالینی نیز بین سه تا پنج دانشجو پذیرش می شود.

عضو هيات علمی دانشکده داروسازی مشهد، ابراز داشت: در هر دوره نیز در رشته های تخصصی 25 دانشجو در دانشکده فعال خواهند بود؛ اما در مجموع تعداد دانشجویان تخصصی دانشکده در حال حاضر 120 نفر می باشد؛ که با توجه به یک رشته کارشناسی ارشد تعداد دانشجویان تحصیلات تکمیلی به 140 نفر می رسند.

رييس دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، ابراز داشت: فعالیت های پژوهشی دانشکده داروسازی مشهد نه تنها در بین دانشکده های دانشگاه علوم پزشکی مشهد بلکه در میان دیگر دانشکده های داروسازی کشور نیز از جایگاه برجسته ای برخوردار است.

وی تاکید کرد: به طور متوسط حدود 200 مقاله علمی معتبر در سال از سوی اعضای هيات علمی دانشکده چاپ و منتشر می شوند و تنها در سال 2016 تعداد مقالات دانشکده به 301 مقاله معتبر با ضریب تاثیر هفت و بالاتر از هفت به چاپ رسیده است.

عضو هيات علمی دانشکده داروسازی مشهد، بیان داشت: دانشکده داروسازی مشهد دارای پنج شرکت دانش بنیان بوده و محصولات بسیار خوبی را به بازار عرضه کرده است از سوی دیگر روند ارتباط با صنعت در دانشکده در حال رشد می باشد.

 دکتر ایمن شهیدی بیان داشت: در این دانشکده گروه های آموزشی مانند: فارماسیوتیکس،  فارماکوگنوزی،  بیوتکنولوژی،  فارماکودینامی و سم شناسی، نانو تکنولوژی دارویی، بیوتکنولوژی دارویی، کنترل دارو، داروسازی سنتی و داروسازی بالینی فعال می باشند.

رييس دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، خاطر نشان کرد: رشته های تخصصی دانشکده نیز معادل این 9 گروه چیده شده اند و بر این اساس اقدام به جذب دانشجو می شود.

وی ابراز داشت: رشته کارشناسی ارشد سم شناسی، تنها رشته مقطع کارشناسی ارشد دانشکده است و در مجموع 140 دانشجوی تحصیلات تکمیلی و 650 دانشجوی دکترای حرفه ای داروسازی در دانشکده مشغول تحصیل هستند.

عضو هيات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در پاسخ به ظرفیت پذیرش دانشجو در دانشکده، بیان داشت: معمولا همیشه بیش از ظرفیت دانشکده های داروسازی دانشجو پذیرش می شود؛ که در سال جاری با توجه به کلاس ها و فضای آموزشی مناسبی که در اختیار دانشجویان قرار دارد از این حیث با مشکلی روبه رو نیستیم.

دکتر ایمن شهیدی به عدم استفاده از فضای آزمایشگاهی مناسب دانشکده داروسازی اشاره کرد و افزود: عدم سکو بندی آزمایشگاه ها یا همان تکمیل نشدن ساخت آزمایشگاه موجب می شود؛ که در حال حاضر امکان استفاده از فضای آزمایشگاهی دانشکده جدید داروسازی وجود نداشته باشد.

وی گفت: بنا بر وعده های داده شده تا آذر ماه جاری تمامی آزمایشگاه های دانشکده جدید داروسازی قابل استفاده خواهند بود و ما خواهیم توانست تا دی ماه جاری به صورت کامل به دانشکده جدید منتقل شویم.

 

 

 

 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image