کارگاه منطقه ای تربیت ارزیاب مراقبت های اولیه سلامت با حضور جمعی از مدیران و کارشناسان ستادی دانشگاههای علوم پزشکی قطب شمال و شمال شرق کشور به میزبانی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد.
به گزارش وب دا، دکتر حسین ابراهیمیپور عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حاشیه این کارگاه، ضمن تاکید بر اینکه ارزیابی یکی از پایهایترین اقداماتی است که در هر سیستم باید انجام شود، گفت : هدف از تربیت ارزیاب در دانشگاههای علوم پزشکی کشور طراحی سیستمی جهت ارزشیابی واحدهای تحت پوشش میباشد.
وی گفت : در همین راستا حضور تعدادی ارزیاب که ضمن آشنایی با محیط، تبحر و دانش کافی را در خصوص انجام ارزیابی واحدها داشته باشند ضروری به نظر می رسد.
دکتر ابراهیمی پور اجرای این دوره 3 روزه را یکی از اقدامات وزارت در همین خصوص برشمرد و گفت: در این دوره فراگیران ضمن فراگیری مطالب تئوری به صورت علمی، با حضور در واحدهای بهداشتی به صورت شبیه سازی به عنوان یک ارزیاب اقدام به انجام ارزیابی واحدهای ارائه دهنده خدمات بهداشتی مینمایند.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در ادامه گفت : با استناد به بند 6 پروژه پشتیبان برنامه تحول سلامت مبنی بر استقرار نظام پایش و ارزشیابی خدمات سلامت در کشور و بنا به تصمیمات وزارتی قرار است 200 ارزیاب در سطح کشور آموزش ببینند که در حال حاضر 35 ارزیاب مربوط به دانشگاه های علوم پزشکی قطب شمال و شمال شرق کشور در کارگاه 3 روزه ای که در حال حاضر در دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حال اجرا است آموزش خواهند دبد.
شایان ذکر است شرکت کنندگان در این کارگاه پس از گذراندن دوره فوق، گواهی نامه ارزیاب کشوری مراقبتهای اولیه سلامت را دریافت خواهند نمود.