رییس دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار داشت: یکی از برنامه‌های دانشکده ارتقاء ارتباط صنعت و دانشگاه است که راه اندازی آزمایشگاه مرجع و آزمایشگاه همکارغذا و دارو این ارتباط را پر رنگ‌تر می‌‌کند.

دکتر علی بدیعی در گفت‌و‌گو با وب‌دا ضمن تبریک روز داروساز به جامعه داروسازی استان خراسان رضوی خاطر نشان کرد: دانشکده داروسازی در سال تحصیلی 96-97 ، در مجموع 758 دانشجوی دوره عمومی دکترای داروسازی داشته است که در مقطع کارشناسی ارشد 13 دانشجو و در مقطع دکترای تخصصی 104 دستیار مشغول به تحصیل هستند که با احتساب دانش آموختگی امسال و پذیرش دانشجویان ورودی 97 این آمار کمی نوسان خواهد داشت.

وی با بیان اینکه تعداد گروه‌های آموزشی دانشکده 9 گروه است بیان کرد: داروسازی سنتی، داروسازی بالینی، فارماسیوتیکس، فارماکودینامی و سم شناسی، کنترل دارو، شیمی دارویی، بیوتکنولوژی، نانوتکنولوژی دارویی و فارماکوگنوزی از جمله گرو‌ه های آموزشی دانشکده است. 

 رییس دانشکده داروسازی مشهد با اشاره به اینکه تعداد اعضای هیات علمی دانشکده 55 نفر است اظهار کرد: 3.1 درصد این تعداد رتبه "استادی" داشته و از این بین برای نخستین بار در دانشگاه علوم پزشکی مشهد دوتن از اساتید به نام  آقای دکتر حسین حسین زاده و آقای دکتر محمد رمضانی در سال 96 موفق به کسب رتبه علمی "استاد ممتازی" شدند. 

دکتر بدیعی تصریح کرد: از مهم‌ترین برنامه‌های آموزشی در سال 97 گسترش گروه آموزشی داروسازی بالینی بوده که مجوز جذب دستیار تخصصی آن کسب شده و فرایندهای جذب نیروی کاری نیز در حال انجام است همچنین توسعه و تجهیز آزمایشگاه‌های عمومی و تخصصی نیز از اولویت‌های کاری در نیمسال تحصیلی 97-98 خواهد بود.  

وی درباره جایگاه پژوهش دانشکده داروسازی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد عنوان کرد: در سامانه علم سنجی اعضای هیات علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور دانشگاه علوم پزشکی مشهد حدود 900 عضو هیات علمی دارد که براساس تولید علم و جایگاه علمی اساتید 4 نفر اول و نفر هفتم آن از دانشکده دارو سازی هستند که نشان دهنده جایگاه اساتید دانشکده داروسازی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد است. 

رییس دانشکده داروسازی مشهد ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی مشهد 6 دانشمند یک درصد برتر دارد که از این تعداد 5 نفر آن از دانشکده داروسازی هستند همچنین براساس رتبه بندی شانگهای، جایگاه دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حوزه فارماسی یا دارو سازی بین 151 تا 200 بوده که دلیل آن دانشکده داروسازی است. 

دکتر بدیعی درباره حیطه فناوری دانشکده داروسازی توضیح داد: دانشکده داروسازی 4 شرکت دانش بنیان دارد که اعضای هیات علمی دانشکده در این شرکت‌ها به عنوان موسس، مدیر عامل یا عضو هیأت مدیره فعالیت می‌کنند. 

وی اضافه کرد: شرکت اکسیر نانو سینا که دکتر جعفری در آن فعالیت می‌کند 3 محصول دارویی سینا کورکومین، سینا دکسوزوم و سینا آمفولیش به بازار دارویی ایران عرضه نموده است  که در آینده نیز 3 دارو دیگر توسط این شرکت در دست بررسی است که تا پایان امسال وارد بازار دارویی ایران می‌شود همچنین قرص زعفران که در سطح داروخانه‌های استان عرضه می‌شود یکی دیگر از محصولات شرکت‌های دانش بنیان است. 

رئیس دانشکده داروسازی مشهد با بیان اینکه طبق ارزیابی‌های صورت گرفته در خصوص تحقیقات، دانشکده داروسازی مشهد جزو 3 دانشکده داروسازی برتر کشور است بیان کرد: در معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه در حال پیگیری هستیم تا آزمایشگاه مرجع و آزمایشگاه همکار غذا و دارو راه اندازی شود که ارتقا ارتباط صنعت و دانشگاه از ویژگی‌های این آزمایشگاه است. 

دکتر بدیعی در پایان خاطر نشان کرد: یکی از برنامه‌های دانشکده این است که ارتباط صنعت و دانشگاه را بالا ببرد که در صورت راه اندازی آزمایشگاه مرجع و آزمایشگاه همکارغذا و دارو این ارتباط پر رنگ‌تر می‌شود علاوه بر این از نظر مالی درآمدی برای دانشکده به دنبال دارد.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image