شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی با راه اندازی مقطع کارشناسی ارشد رشته مهندسی بهداشت حرفه ای در دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد موافقت کرد.
مدیر گروه مهندسی بهداشت محیط و حرفه ای دانشگاه علوم پزشکی مشهد در گفتگو با وب دا اظهار کرد: پس از درخواست دانشگاه و بازدید اعضای هیات ممتحنه وارزشیابی رشته مهندسی بهداشت حرفه ای و اطمینان از توانمندی ساختاری وعلمی از فعالیتهای گروه مهندسی بهداشت محیط و حرفه ای دانشکده بهداشت مشهد، با درخواست راه اندازی مقطع کارشناسی ارشد بهداشت حرفه ای موافقت شد.
دکتر رمضان میرزایی، با اشاره به اینکه در استان های همجوار استان خراسان رضوی و شرق وشمال شرق کشور تا بحال مقطع کار شناسی ارشد بهداشت حرفه ای وجود نداشت، اظهار کرد: با توجه به اینکه این گروه از سال 1391دانشجو در این رشته با مقطع کارشناسی ناپیوسته و از سال 1392 دانشجو در مقطع کارشناسی پیوسته پذیرش داشته و در رفع نیاز مندی های علمی منطقه وکشور فعالیت میکند. از همین رو با درخواست گروه مبنی بر جذب دانشجو در رشته کارشناسی ارشد بهداشت حرفه ای از سوی شورای گسترش دانشگاه موافقت شد.
وی با اشاره به اینکه یک نفر از اعضای هیات علمی گروه در مرتبه استادی، یک نفر در مرتبه دانشیاری و4 نفر در مرتبه استادیاری حضور دارند، آزمایشگاه های پیشرفته ای در گروه به کمک مسئولین دانشگاه تجهیز و راه اندازی شده است از جمله دستگاه های گاز کروماتوگراف، دستگاه جذب اتمی کوره ای وشعله ای،HPLC، انواع دستگاه های اندازه گیری آلاینده های فیزیکی(صدا، ارتعاش، نور، پرتوهاو... ) انواع آلاینده های شیمیایی هوای محط های کار و ...، در انجام پژوهش های کشوری واستانی فعالیت های قابل توجهی انجام گرفته و مقالات و پژوهشهای متعددی در حوزه مختلف ارگونومی، عوامل فیزیکی(صدا، ارتعاش، شرایط جوی)، شیمیایی(آلودگی های هوای محیط های کار)، بیولوژیکی، ایمنی محیط های کار از سوی این دانشکده منتشر شده است، بیان کرد: درخواست های زیادی به شورای گسترش برای جذب دانشجو در مقاطع مختلف از سراسر کشور ارائه می شود اما این شورا پس از بازدید هیات بورد از فعالیتهای این گروه با درخواست جذب دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد مهندسی بهداشت حرفه ای موافقت کرد.
دکتر رمضان میرزایی با اشاره به اینکه با اخذ مجوز 4 نفر دانشجوی کارشناسی ارشد، از سال 99 پذیرش دانشجو در این دانشگاه انجام خواهد شد، گفت: در رشته مهندسی بهداشت حرفه ای پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد در هیچکدام از دانشگاه های استان های خراسان جنوبی، خراسان شمالی، سیستان وبلوچستان، سمنان، گلستان (یعنی در شمال شرق و شرق کشور ) انجام نمی شود و متوسط فاصله تا دانشگاه های دارای تحصیلات تکمیلی مهندسی بهداشت حرفه ای وایمنی کار حدود 1000 کیلومتر بوده است. لذا با توجه به وجود 37 شهرک صنعتی و حدود 5653 واحد تولیدی در استان خراسان رضوی از این به بعد فارغ التحصیلان کارشناسی رشته بهداشت حرفه ای در این استان و استان های همجوار می توانند محل تحصیل خود در مقطع کارشناسی ارشد را در این دانشگاه تایید نمایند.