download.jpg - 9.04 kBرییس دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: این دانشکده توانسته از نیروهای نخبه کشوری به خوبی بهره بگیرد به گونه ای که 9 تن از دانشمندان یک درصد برتر دانشگاه علوم پزشکی مشهد ، اعضای هیات علمی این دانشکده هستند.

دکتر بیژن ملائکه در گفتگو با وب دا، ضمن تبریک فرا رسیدن روز داروساز با اشاره به اینکه دانشکده دارو سازی در بحران کرونا به یاری تیم درمان و مردم شتافتند، گفت: با توجه به کمبود مواد ضد عفونی کننده در ابتدای شیوع ویروس کرونا، اعضای هیات علمی، دانشجویان و کارکنان این دانشکده در حرکتی جهادی اقدام  به تولید مواد ضد عفونی کننده بر اساس استانداردهای سازمان جهانی بهداشت نمودند که این امر نقش موثری در رفع نیاز مردم داشت.

وی با بیان اینکه مراکز بهداشت، بیمارستان ها، دانشکده ها ، بانک ها و برخی از سازمان های دولتی از مواد ضدعفونی کننده ساخت دانشکده دارو سازی بهره مند شدند، عنوان کرد: این حرکت جهادی به مدت یک ماه از اوایل اسفند تا اواخر اسفند ادامه داشت و زمانی که مشکل  در بازار استان از بین رفت، ساخت مواد ضدعفونی در دانشکده داروسازی نیز متوقف شد.

رییس دانشکده داروسازی مشهد با اشاره به اینکه حضور اساتید و دانشجویان دانشکده داروسازی در روند تولید مواد ضدعفونی کننده باعث شد کمبود مقطعی این مواد حیاتی مرتفع شود ، اظهار کرد: ساخت مواد ضدعفونی کننده یک حرکت خود جوش بود که مشابه آن در زمان جنگ تحمیلی و در پشت جبهه ها شاهد بودیم زیرا در زمان جنگ هم در جبهه مشکل کمبود فراورده های دارویی داشتیم و این مشکل به همت داروسازان و تیم درمان مرتفع می شد.

وی به سابقه فعالیت دانشکده داروسازی مشهد اشاره کرد و گفت:  این دانشکده سابقه 49 ساله دارد و در حال حاضر 700 دانشجو در این مرکز علمی مشغول تحصیل هستند و به طور متوسط در هر ترم تحصیلی 50 دانشجو پذیرش می شوند .

دکتر ملائکه با اشاره به اینکه علاوه بر تربیت دانشجویان عمومی داروسازی در 9 رشته تخصصی نیز 140 دانشجو در حوزه تحصیلات تکمیلی مشغول کسب علم هستند ، تصریح کرد: دانشکده داروسازی بهترین مکان برای انجام پژوهش است به نحوی که 9 نفر از دانشمندان یک درصد برتر جهان دانشگاه علوم پزشکی مشهد از دانشکده داروسازی است.

رئیس دانشکده داروسازی مشهد با بیان اینکه از ابتدای شیوع ویروس کرونا اعضای هیات علمی این دانشکده تمرکز خود را بر روی تولید داروهای موثر در امر درمان بیماران کرونایی متمرکز نمودند تصریح کرد: در حال حاضر 3 تا 4 طرح پژوهشی که بیشتر آن در خصوص تاثیر فرآورده های گیاهی در درمان کروناست در این دانشکده در حال کارآزمایی بالینی است که پس از طی مراحل تحقیق و تایید وزارت بهداشت، نتایج آن اطلاع رسانی خواهد شد.

وی با تاکید براینکه بهترین زمان برای استفاده از واکسن آنفلوانزا اواخر شهریور و اوایل مهر ماه است، گفت: تزریق واکسن آنفولانزا برای تمام افراد مبتلا به بیماری های مزمن همچون بیماران قلبی، دیابتی، زمینه ای  و افراد بالای 65 سال توصیه می شود .

دکتر ملائکه با تاکید بر اینکه با تزریق واکسن آنفلوانزا به طور قطع فرد را در برابر آنفلوانزا ایمن نمی کند و ممکن است که فرد به این بیماری مبتلا شود اما شدت آن کم باشد به تمام شهروندان توصیه کرد همچنان رعایت فاصله گذاری اجتماعی و استفاده از ماسک را برای پیشگیری از ابتلا به بیماری مورد توجه قرار دهند.

 

 

 

 

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image