نشست هم اندیشی و تبادل نظر با هدف بررسی فرایندهای آموزشی و بیان مسایل و دغدغه‌های دانشجویان  دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد.

به گزارش وب دا، در این نشست که با حضور معاون آموزشی دانشگاه، سرپرست دانشکده پزشکی و معاونین آموزشی دانشکده ها، مسئول بسیج دانشجویی، دبیرمرکزی شورای صنفی و دبیر کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد، دکتر ثمینی ضمن قدردانی از حضور نمایندگان دانشجویان و مسئولین ذیربط گفت: برگزاری این گونه نشست ها، همفکری و هم افزایی بیشتربرای اطلاع از چالش‌ها و مسایل آموزشی شده و می‌تواند به تسریع در روند حل مشکلات کمک شایانی کند.

معاون آموزشی دانشگاه در زمینه بهره مندی دانشجویان از اینترنت اظهار کرد: با پیگیری‌های انجام شده و مساعدت رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد حدود ده میلیارد ریال برای بهبود زیرساخت های IT هزینه شده است که در آینده ای نزدیک امکان استفاده از اینترنت مطلوبتر فراهم می شود.

 دکتر ثمینی همچنین با اشاره به نقش پررنگ اساتید در آموزش دانشجویان افزود: اساتید در آموزش دانشجویان نقش اصلی را بر عهده دارند و به همین دلیل دوره‌ها و کارگاه‌های گوناگونی را شرکت می کنند و ارزشیابی‌های تخصصی در مورد ایشان انجام می‌شود.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه دستیاران تخصصی چگونه مورد ارزیابی قرار می گیرند، اظهار کرد: در شیفت‌های بعد از ظهر که اساتید به صورت آنکال هستند نقش رزیدنت‌ها، در آموزش انترن‌ها بسیار مهم و اساسی است که به همین دلیل در بُعد اخلاق حرفه‌ای مورد ارزیابی قرار گرفته و به آنها امتیاز داده می‌شود.

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به خرید 600 دستگاه رایانه برای برگزاری آزمون‌های مجازی در طول یک ساله گذشته، افزود: در حال حاضر امکان برگزاری تمام آزمون‌های مجازی را در دانشگاه داریم و در این زمینه مشکلی وجود ندارد.

استفاده از ایده های جدید دانشجویان در قالب الگوی های عملیاتی

سرپرست دانشکده پزشکی مشهد نیز در این نشست گفت: ایده‌های دانشجویان ارزشمند است واین ایده ها باید پخته شود تا به ساختارهای عملیاتی تبدیل شوند.

دکتر محمود تارا  اظهار کرد: درمسیربهتر شدن تدریس ها از روش های ابداعی و ایده‌های کارآمد دانشجویان در این زمینه استفاده می کنیم و این امر زمانی محقق خواهدشد که دانشجویان در کنار مسئولین دانشگاه همفکری و همدلی داشته باشند.

در این جلسه علیرضا پیوندی، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه، ضمن قدردانی از توجه مسئولین آموزشی به مسایل دانشجویان، موضوعاتی همچون توجه بیشتر به فرایندهای آموزش بالینی،اصلاح ارزشیابی‌ اساتید، چالش‌های مسئولیت‌پذیری دانشجویان در رشته پزشکی عمومی، توجیه‌ و اقناع کردن دانشجویان برای بهره‌مندی از شرایط موجوددانشگاه، امکان استفاده از ظرفیت‌های جایگزین پایان نامه برای جذب مشارکت بیشتر دانشجویان و... را مطرح کرد.

در ادامه سید علی ذوالفقاری، دبیرمرکزی شورای صنفی، به مسائلی مانند استفاده بیشتر از ظرفیت حضور اعضای هیات علمی، استفاده از برنامه های جذاب مجازی برای تدریس دروس و حمایت از ایده‌ها و طرح‌های نوی دانشجویان برای تدریس دروس علوم پایه اشاره نمود.

همچنین مهدی رفیعی، دبیر کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه نیز در این نشست بررسی و ارزشیابی عملکرد اساتید، ارزیابی کوریکولوم‌های آموزشی و مشکلات عدم اجرای این کوریکولوم ها و توجه به بحث پژوهش در آموزش را از دیگر مطالبات دانشجویان عنوان نمود.

گفتنی است معاونین آموزشی دانشکده های علوم پزشکی حاضر در جلسه ضمن پاسخگویی به سوالات نمایندگان دانشجویان، بر رفع موانع و مسائل آموزشی در راستای پیشبرد برنامه جامع آموزش عالی نظام سلامت در راستای تحقق اهداف برنامه تحول نظام سلامت تاکید کردند.

جایگزین‌کردن فعالیت‌های پژوهشی کاربردی بجای نگارش پایان نامه، تشکیل اتاق فکر با حضور اساتید حاضر و بازنشسته و استفاده از تجربیات ارزشمند آنها، تشکیل کمیته مشورتی در دانشگاه با هدف بیان دغدغه های دانشجویان، از مهمترین مصوبات این جلسه بود.

0138.jpg - 73.19 kB

0137.jpg - 61.44 kB

0136.jpg - 76.62 kB

خبرنگار: سید جواد نظری هاشمی 

 

 

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image