معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه تا پیش از همه گیری ویروس کرونا، این دانشگاه رتبه 38 کشوری را در حوزه آموزش مجازی داشت اظهار کرد: با اقدامات انجام شده و استقرار سامانه نوید در حال حاضر این دانشگاه از نظر تعداد محتوا رتبه اول و از نظر کیفیت محتوا رتبه دوم را در کشور به خود اختصاص داده است.
دکتر فریبرز ثمینی در نشست هم اندیشی با روسای دانشکده ها و مدیران گروه های آموزشی بالینی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه تا پیش از همه گیری ویروس کرونا در کل دنیا نسبت به آموزش مجازی در حوزه اکادمیک کمتر توجه شده بود و امروز هزاران محتوا در این زمینه تهیه و درج شده است خاطر نشان کرد: در دانشگاه علوم پزشکی مشهد در کمتر از دو ماه زیر ساخت های لازم را برای توسعه فضای مجازی فراهم شد تا آسیبی به آموزش دانشجویان وارد نشود.
وی با بیان اینکه در گام بعدی تقویت و توسعه آموزش تئوری در دانشگاه در دستور کار قرار گرفت تصریح کرد: دراین راستا طرح استفاده از فضاهای بزرگ دانشگاه برای آموزش تئوری برای نخستین بار در کشور در دستور کار قرار گرفت و بر این اساس 4 تالار شهید پندی، چمران، رازی و ابن سینا به صورت 24 ساعته در اختیار گروه های آموزشی بالینی قرار گرفت.
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: در حال حاضر استفاده از فضاهای آموزشی بزرگ در دانشگاه نهادینه شده است و پس از مشهد نیز در سایر دانشگاه های علوم پزشکی کشور نیز این طرح به اجرا در آمد.
دکترثمینی با بیان اینکه مشکلات قطع اینترنت یکی از چالش های حوزه آموزش مجازی بود که در این راستا بررسی زیر ساخت های بستر اینترنت دانشگاه در مدت یک ماه و نیم به اجرا در امد و پس از آن با هزینه ای بیش از 15 میلیارد ریال از محل اعتباران معاونت نسبت به تعویض سرورها، افزایش پهنا و سرعت اینترنت اقدام شد گفت: در حال حاضر اینترنت دانشگاه بدون مشکل فعال است و در یک زمان واحد می توان 40 برنامه وبیناری را در این فضا برگزار نمود.
وی با بیا اینکه تغییر کوریکولوم ها بر اساس تغییرات آموزشی از دیگر برنامه های این دانشگاه است که در حال حاضر در حال بررسی و اجراست خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه بخشی از آموزش های دانشجویان در بیمارستان های آموزشی برگزار می شود، در این راستا تلاش شد با برنامه ریزی و استفاده از فضای بیمارستان های خصوصی، خیریه و دولتی زمینه اموزش دانشجویان در بیمارستان های آموزشی فراهم شود.
معاون اموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه در حال حاضر زمینه آموزش در بیمارستان های آموزشی دانشگاه فراهم شده است خاطر نشان کرد: باید با همکاری تمامی مدیران گروه های آموزشی و روسای دانشکده ها به گونه ای برنامه ریزی شود تا بتوان در کنار خدمات رسانی به بیماران مبتلا به کرونایی و غیر کرونایی، آموزش بالینی دانشجویان نیز به شکل مطلوبی انجام شود.