رییس دانشکده علوم پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: فرآیند برگزاری کلاسهای درس حضوری در این دانشکده از اول آذر ماه امسال در حال انجام است و فرصت برگزاری کلاس حضوری در ایام بحران کرونا برای تمامی گروههای آموزشی این دانشکده بهصورت یکسان دیده شده است.
دکتر داوود سبحانیراد در گفتگو با وب دا ، اظهار کرد: در دانشکده علوم پیراپزشکی مشهد 7 گروه آموزشی فعال داریم که شامل بینایی سنجی، تکنولوژی پرتوشناسی، علوم آزمایشگاهی، فناوری اطلاعات سلامت و مدارک پزشکی، فیزیوتراپی، کار درمانی و گفتار درمانی بوده و از هرگروه آموزشی خواسته شده که یک دوره آموزشی را به صورت حضوری برگزار کند تا فرصت برگزاری کلاس حضوری برای تمامی گروهها بهصورت یکسان مهیا باشد، ضمن اینکه با تصمیمگیری صورت گرفته تمامی امتحانات پایان ترم دانشجویان دانشکده علوم پیراپزشکی مشهد بهصورت حضوری خواهد بود.
وی اضافه کرد: کلاسهای عملی دانشجویان ترم 3 به بالا بهصورت یک دوره فشرده یک تا دو ماهه بوده تا تجمع زیاد در محل کلاس و خوابگاه نباشد و برای کلاس های تئوری و مجازی آنلاین همزمان برگزار میشود .
دکتر سبحانیراد ادامه داد: دانشکده علوم پیراپزشکی مشهد 36 عضو هیات علمی و 919 دانشجو دارد و این دانشکده در پایان سال تحصیلی گذشته 161 دانش آموخته و در آغاز سال تحصیلی فعلی هم 212 ورودی جدید داشته است.
رییس دانشکده علوم پیراپزشکی مشهد با اشاره به اینکه با وجود محدودیتهای فضای فیزیکی رعایت کامل دستورالعملهای بهداشتی را داریم، تصریح کرد: در ترمهای قبل از ظرفیت دانشکده داروسازی برای برگزاری کلاسهای درس دانشکده علوم پیراپزشکی استفاده کردیم تا تجمع در سر کلاس درس ایجاد نشود که در اینجا از همکاری مسئولان این دانشکده تشکر میکنیم و اگر باز هم نیاز باشد مجدد از این ظرفیت استفاده خواهد شد تا شاهد ایجاد تجمع در سر کلاس درس نباشیم.
دکتر سبحانیراد خاطرنشان کرد: ما موافق کلاس حضوری هستیم، زیرا اثرپذیری آن از غیرحضوری بهتر و بیشتر است، اما شرط اجرای درست آن در شرایط کرونایی همکاری تمامی اساتید و دانشجویان در بحث رعایت دستورالعملهای بهداشتی است، زیرا اگر یک نفر همکاری نکند برای دیگران مشکل ایجاد میشود.
وی با ذکر این نکته که واکسیناسیون تمامی پرسنل، اساتید و دانشجویان دانشکده علوم پیراپزشکی مشهد بهخوبی انجام شده است، تأکید کرد: هماکنون تمامی پرسنل، اساتید و دانشجویان دانشکده علوم پیراپزشکی مشهد دُز اول واکسن خود را دریافت کردهاند و تعداد زیادی هم دُز دوم را، تنها تعداد محدودی از کسانی که دُز دوم را دریافت نکردهاند باقی مانده که واکسیناسیون این نفرات هم به سرعت در حال انجام است.
رییس دانشکده علوم پیراپزشکی مشهد با تأکید بر اینکه مرکز واکسیناسیون کرونا این دانشکده در خیابان خاقانی فعال است، گفت: هماکنون روزانه بیش از 1200 نفر در مرکز واکسیناسیون کرونا خاقانی واکسینه میشوند و تاکنون حدود 50 هزار نفر در این مرکز واکسینه شدهاند.
دکتر سبحانیراد افزود: در مرکز واکسیناسیون کرونا خاقانی واکسنهای سینوفارم، برکت و آسترازنکا تزریق میشود و خوشبختانه میزان مراجعات مردم در روزهای اخیر افزایش یافته و موارد کاذب و نادرست واکسنهراسی کمتر مشاهده شده است.