سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: با توجه به ظرفیت ها و توانمندی های موجود در دانشکده طب ایرانی و مکمل، پیشگامی و دستیابی به قطب علمی کشور توسط این دانشکده دور از انتظار نیست.

به گزارش وب دا، دکتر محمد علی کیانی در نشست با رییس و اعضای هیات علمی دانشکده طب ایرانی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی مشهد ضمن قدردانی از تلاش های ارزنده اعضای هیات علمی و دانش آموختگان دانشکده طب ایرانی و مکمل در ارتقاء سلامت جامعه خاطر نشان کرد: بایستی طب سنتی جایگاه خود را در جامعه با اطلاع رسانی محکم پیدا کند تا زمینه فعالیت مداخله گران سلامت فراهم نشود.

وی با اشاره به محدودیت فضای آموزشی دانشکده طب ایرانی و مکمل تصریح کرد: در حال حاضر مجتمع آموزشی در پردیس دانشگاه در حال ساخت است که امیدواریم با تکمیل این پروژه مشکلات این حوزه برطرف شود.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به حضور اعضای هیات علمی و دانش آموختگان توانمند حوزه طب ایرانی و مکمل تصریح کرد: با توجه به پتانسیل های موجود،باید پزشکان و اساتید این حوزه مرجع رسمی و متولی طب سنتی در جامعه باشند.

دکتر کیانی بر لزوم آموزش و اطلاع رسانی به ویژه در رشته ها و گروه های تخصصی ارائه خدمت در حوزه طب سنتی و مکمل در جامعه تاکید کرد.

دانشکده طب سنتی و مکمل مشهد رتبه سوم پژوهش کشوری را به خود اختصاص داده است

رئیس دانشکده طب سنتی و مکمل علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: این دانشکده رتبه سوم پژوهش کشوری و رتبه اول درمانی را به خود اختصاص داده است.

دکتر یوسفی، در این نشست با اشاره به اینکه دانشکده طب سنتی و مکمل مشهد در سال 89 با مصوبه شورای دانشگاه تشکیل شد، گفت:  گروه های اموزشی طب ایرانی، طب سوزنی و طب مکمل و دارو سازی سنتی از جمله گروه های علمی این دانشکده هستند که رشته داروسازی سنتی در دانشکده داروسازی مستقر است.

رئیس دانشکده طب سنتی و مکمل مشهد عنوان کرد: تاکنون 56 نفر از این دانشکده فارغ التحصیل شدند و30 نفر نیز در این دانشکده مشغول تحصیل هستند.

دکتر یوسفی ادامه داد: سه نفر عضو هیات علمی طب ایرانی و دو نفر داروساز و 5 نفر عضو هیات علمی طب سوزنی در این دانشکده مشغول به کار هستند که با همت این اساتید دانشکده در حیطه پژوهش سومین رتبه کشوری و در حیطه درمان اولین رتبه کشوری را داراست.

وی گفت: در حوزه آموزش و پژوهش و درمان با توجه به تعداد اعضای هیات علمی می توان گفت که دانشکده مشهد رتبه اول را دارد.

دکتر یوسفی عنوان کرد: درمانگاه مرکزی در بیمارستان امام رضا(ع) بزرگترین فضای بیمارستانی درنظر گرفته شده  برای طب سنتی در کشور است که در این حوزه نیز نسبت به سایر کشور موقعیت خوبی داریم .

25.jpg - 49.63 kB

26.jpg - 38.48 kB

27.jpg - 50.36 kB

 

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image