38.jpg - 15.86 kBرئیس دانشکده طب ایرانی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: ثبت 20 اختراع در حوزه بالینی با کمک اساتید طب نوین از دستاوردهای مشترک این دانشکده محسوب می شود.   

دکتر سید کاظم فرهمند، در گفتگو با وب دا با اشاره به اینکه در این مرکز علمی اکثر پایان نامه های دانشجویی تجمیعی بین طب ایرانی و مکمل و طب رایج است، خاطر نشان کرد: هدف اصلی در همکاری های مشترک بین طب ایرانی و طب رایج کاهش آلام بیماران است، در واقع طب ایرانی و مکمل برای کمک به بهبود حال بیماران در قسمت هایی که طب رایج خیلی موفق نبوده ورود پیدا می کند.

وی با اشاره به اینکه لازمه بهبود شرایط بیماران بستری ارتباط تنگاتنگ بین بالین و طب ایرانی است که خوشبختانه همکاری خوبی در این زمینه با دانشجویان طب ایرانی از سوی اساتید طب رایج شده است، تصریح کرد: طرح و پروژه های کارازمایی بالینی با همکاری اساتید بخش های بالینی انجام می شود و در حوزه ثبت اختراعات نیز حدود 20 اختراع از پایان نامه ها و پروژه های کار آزمایی به ثبت رسیده است.

رئیس دانشکده طب ایرانی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه پژوهش ها  و پایان نامه های دانشجویی براساس کارآزمایی بالینی است، افزود: علاوه براین دانشکده طب ایرانی و مکمل مجهز به آزمایشگاه خوبی است و داروهای تولیدی در این آزمایشگاه مورد بررسی بالینی قرار می گیرد.

دکتر فرهمند بیان کرد: دانشکده طب ایرانی و مکمل جز 3 دانشکده برتر کشور در حوزه طب سنتی و مکمل است و  در حال حاضر در این دانشکده 27 دانشجوی طب ایرانی و 12 دانشجوی طب سوزنی و چینی تحت تعلیم هستند و در حوزه طب ایرانی و مکمل نیز 56 نفر تاکنون از این دانشکده دانش آموخته شده اند.

وی با بیان اینکه در این دانشکده پیرو  منویات رهبر معظم انقلاب در خصوص پرداختن به طب ایرانی در بند 12 فرمایشات ایشان به صورت مستقل در رشته طب ایرانی و مکمل کار می شود، گفت: علاوه براین برنامه ریزی های لازم در راستای تقویت و توسعه دانشکده طب ایرانی و مکمل انجام شده است که در آینده گزارش این موفقیت ها اطلاع رسانی می شود.

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image