رئیس دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: آموزش ترکیبی موجب می شود همچنان که پتانسیل آموزش مجازی فراهم است، در برخی دروس نیز زمینه آموزش عملی فراهم شود که در این راستا جذب حداکثری دانشجویان بین المللی به خصوص از کشورهای افغانستان و تاجیکستان میسر می شود.
به گزارش وب دا، دکتر مهدی قلیان، به مناسبت هفته آموزش با اشاره به اینکه پتانسیلی که در سطح دانشکده در دوران کرونا راه اندازی شد، زمینه بروز کردن اطلاعات اساتید را در حوزه فضای مجازی فراهم کرد، گفت: آموزش مجازی زمینه حضور دانشجویان خارجی و استفاده از محضر اساتیدی که امکان حضور دارند در حوزه آموزش دانشکده فراهم کرده است.
وی ادامه داد: دانشکده بهداشت در دوران کرونا در کمک به فرهنگ سازی آموزشی مدیریت کرونا نقش پر رنگی ایفا کرده است، علاوه بر این به همت دانشجویان، مرکز مشاوره ای ایجاد تا خدمات آگاهی بخشی مناسبی ارایه شود.
دکتر قلیان گفت: در حوزه آموزش مجازی با راه اندازی استودیوهایی در بخش ضبط صدا و تصویر اساتید، زمینه ارائه آموزش مجازی به شکل مطلوب برای دانشجویان فراهم شد.
وی با اشاره به اینکه مباحث آموزشی عملی نیز در قالب گروه های چهار نفره و سه نفره در وضعیت هایی که شهر در وضعیت زرد و آبی کرونایی بود به خوبی ارائه شد، ابراز کرد: همچمین تاکنون در قالب برگزاری دو نوبت برنامه استعداد یابی دانشجویان باهمکاری معاونت آموزشی و بخش ارتباط با صنعت همت برگزار شده تا در این راستا ارتباط دانشجویان با استعداد با صنعت شروع و بتوان از آنها در قالب کارآفرین نام برد.
دکتر قلیان با بیان اینکه کمبود امکانات در آموزش، پژوهش و آزمایشگاه یکی از موانع دست یابی به دانشگاه نسل سوم و ارتباط با صنعت است، بیان کرد: خوشبختانه با حمایت رئیس دانشگاه، سال گذشته دستگاه های بروزی در حوزه آموزش و پژوهش خریداری که از آن جمله می توان به ابر کامپیوتر، دستگاه سنجش الاینده و سنجش هوا اشاره کرد.
وی تاکید کرد: علاوه بر این آزمایشگاه بهداشت حرفه ای مجوز خود را به عنوان دانشگاه سطح سه از وزارتخانه دریافت کرد و به عنوان بخش آموزشی می تواند در بستر جامعه فعالیت کند، امیدواریم که با این اقدامات بتوانیم در مسیر دانشگاه نسل سوم و چهارم گام برداریم.
دکتر قلیان بیان کرد: با تفکیک گروه آموزشی در برنامه عملیاتی می توان زمینه ای برای جذب دانشجو در مقاطع مختلف فراهم کرد، علاوه براین جذب برخی از اساتید در رشته های حوزه بهداشت به عنوان دانشکده های کاربردی براساس نیاز سیستم بهداشت و درمان جامعه از دیگر اقدامات در زمینه برنامه عملیاتی دانشکده بهداشت است.
وی گفت: امید بخشی می تواند باعث پیشرفت در کشور شود؛ از همین رو از اساتید درخواست می کنم دانشجویان را به آینده خودشان ترغیب کنند تا با این امید بدنه دانشجویی در ارتباط با جامعه بیشتر و این امید آفرینی زمینه کارآفرینی آن ها را فراهم سازد.