هیات بورد علوم و صنایع غذایی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی از گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مشهد بازدید و از خدمات صورت گرفته و ارتقای برنامه های آموزشی و همچنین رویکرد حمایتی دانشگاه در حیطه توسعه ایمنی مواد غذایی که نقش مهمی در سلامت جامعه دارد، تقدیر کردند.
دکتر حسینی سرپرست گروه بورد علوم و صنایع غذایی ضمن ابراز خرسندی از روند تربیت دانشجویان تغذیه در دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: در حیطه فرهنگ سلامت نقش بیماریهای منتقله از آب و غذا در ارتقای سلامت جامعه اهمیت اساسی دارد و افزایش نظارتها و لزوم ارتقای کیفیت غذایی، رسالتی است که همه بخش ها باید با مشارکت همدیگر در این مسیر تلاش کنند.
در این بازدید 2 روزه بخش های مختلف گروه تغذیه و آزمایشگاههای مرتبط با علوم و صنایع غذایی مورد بازدید قرار گرفت و نشستی با حضور معاون تحقیقات و فناوری و معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار و بر اهمیت تغذیه و نقش آن در ارتقای سلامت جامعه و توسعه و پیشرفت این رشته تاکید شد.