مدیر مجتمع آموزشی شهید خوارزمی مشهد گفت: مزیت مجتمع آموزشی شهید خوارزمی مشهد در همافزایشی بیش از پیش و دوچندان حوزههای علمی و پژوهشی بوده و مجموعه مجهز و پیشرفتهای که مطابق با استانداردهای روز دنیا ساخته شده است.
دکتر مهدی قلیان در گفتوگو با خبرنگار وب دا، اظهار کرد: مجتمع آموزشی شهید خوارزمی مشهد اولین و بزرگترین و مجهزترین مجموعه تجمیعی در زیرمجموعههای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بوده، مجتمعی که در پردیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد و در جوار دانشکدههای پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی واقع شده است.
وی بیان کرد: با ساخت و راهاندازی مجتمع آموزشی شهید خوارزمی مشهد کلیه فضاهای آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در یک مکان مستقر شدهاند و ساخت این مجتمع اقدامی ارزشمند در مسیر خدمترسانی هرچه بهتر به دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی مشهد بوده است.
مدیر مجتمع آموزشی شهید خوارزمی مشهد ضمن تقدیر از تلاشهای صورت گرفته از سوی مسئولان کنونی و سابق دانشگاه علوم پزشکی مشهد در ساخت این مجتمع آموزشی، تصریح کرد: مزیت مجتمع آموزشی شهید خوارزمی مشهد در همافزایشی بیش از پیش و دوچندان حوزههای علمی و پژوهشی بوده و با حذف فاصلههای مکانی دانشکدههای بهداشت و پرستاری و مامایی مشهد در خیابان دانشگاه و چهارراه دکترا فرصت خدماترسانی بهتر و بیشتر به دانشجویان در حوزههای آموزشی، فرهنگی، پژوهشی، رفاهی و غیره فراهم شده است.
دکتر قلیان افزود: انتقال از ساختمانهای فرسوده به مکان جدید و نوساز موجب ایجاد انگیزه، نشاط و شادابی بیشتر در اساتید، کارکنان و دانشجویان و تزریق انرژی مثبت و روحیه مضاعف در آنان خواهد شد و امیدواریم هدیه ارزشمندی که از سوی دانشگاه علوم پزشکی مشهد تقدیم دانشجویان این دانشگاه شده مورد قبول آنان واقع شود و بتوانند از این مکان مجهز و پیشرفته و مطابق با استانداردهای روز دنیا نهایت استفاده را داشته باشند.
وی با تاکید بر اینکه ساخت مجتمع آموزشی شهید خوارزمی مشهد در دولت سیزدهم سرعت گرفت و در مدت زمان ۲ سال به اتمام رسید، گفت: برای این پروژه ۵۲ هزار مترمربعی، بیش از ۶۵۰ میلیارد تومان هزینه شده است که عمده اعتبارات آن دانشگاهی بوده و بخش دیگری از آن هم از تهاترها و حمایتهای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بوده است.
مدیر مجتمع آموزشی شهید خوارزمی مشهد تاکید کرد: ساخت و اتمام پروژه مجتمع آموزشی شهید خوارزمی مشهد گامی موثر در مسیر توسعه فضاهای آموزشی مرتبط با حوزه سلامت بود، مجتمعی که کار ادامه ساخت و اتمام آن در دولت سیزدهم قوت گرفت تا همزمان با آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۳ به بهرهبرداری برسد و در اختیار اساتید، کارکنان و دانشجویان قرار بگیرد.