مشاور عالی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در امور اقتصادی گفت: 43 درصد کل هزینه های سلامت خانوارهای ایرانی به حوزه های دندانپزشکی و دارو مربوط می شود که اکنون 22 درصد آن در حوزه دارو و 21 درصد در بخش دندانپزشکی صرف می شود.

به گزارش وب دا، داوود دانش جعفری در حاشیه 'همایش ملی تحول و نوآوری سازمانی با رویکرد اقتصاد مقاومتی' در مشهد طی گفت و گو با خبرنگاران افزود:بر اساس ارزیابیها هم اکنون حدود هفت درصد هزینه های خانوارهای ایرانی در حوزه سلامت صرف می شود.

وی گفت: هزینه سلامت خانوارهای ایرانی در کنار هزینه های مسکن، خوراک، پوشاک و سایر بخشها رقم به نسبت متعادلی است.

مشاور وزیر بهداشت گفت: حوزه دارو به دلیل مصرف بالای آن در ایران و بخش دندانپزشکی به دلیل فقدان پوشش بیمه ای بخش زیادی از هزینه های سلامت خانوارهای ایرانی را تشکیل می دهند.

وی افزود: فرهنگ سازی در حوزه دارو چه در بخش میزان تجویز مناسب از سوی پزشکان و همچنین مصرف آن از سوی بیماران از ضرورتها در راستای کاهش هزینه های دارویی به شمار می رود.

دانش جعفری ادامه داد: برخی خدمات تشخیصی مانند سونوگرافی و ام.آر.آی نیز در ایران مصرف بالایی دارد و این در حالی است که برخی از آنان مانند سونوگرافی برای تعیین جنسیت حالت تفننی دارد.

وی همچنین به دستاوردهای حوزه پزشکی در ایران اشاره و بیان کرد: پیشرفتهای پزشکی در کشور از دیرباز مورد توجه بوده بطوری که هم اکنون 90 درصد داروها در داخل ایران تولید می شوند و به دلیل توانمندیهای پزشکی بیماران زیادی از کشورهای دیگر برای معالجه به ایران سفر می کنند.

مشاور عالی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در امور اقتصادی گفت: اما در عین حال باید در برخی از بخشها از تجارب سایر کشورها برای ارتقای سلامت در جامعه بهره برد.

وی همچنین تقسیم کار بین بخش دولتی و خصوصی را در حوزه سلامت یکی از چالشهای این حوزه ذکر و بیان کرد: این امر نیازمند برنامه ریزی دقیق و چاره اندیشی اساسی است.

همایش ملی تحول و نوآوری سازمانی با رویکرد اقتصاد مقاومتی ،با همکاری دانشگاه علوم پزشکی و دانشگاه آزاد اسلامی مشهد از ششم و هفتم بهمن ماه در تالار رازی مشهد برگزار شد.

مخاطبان برای دریافت تصاویر این همایش به اینجا مراجعه کنند. 

 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image