معاون سازمان برنامه و بودجه اظهار کرد: بر اساس سند الگوی پایه اسلامی ایرانی پیشرفت، ایران در سال 1444باید کشور چهارم به لحاظ پیشرفت و عدالت در میان کشورهای آسیایی و کشور هفتم در سطح جهان باشد که لازمه رسیدن به آن اجماع ملی، انسجام و باور ملی مشترک است.
به گزارش وب دا، دکتر شفیعی در سومین کنفرانس ملی تحول و نوآوری سازمانی با رویکرد الگوی اسلامی که به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حال برگزاری است خاطر نشان کرد: موضوع الگوی ایرانی پیشرفت یکی از موضوعات مورد جدی مقام معظم رهبری است و به همین منظور مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت، تحت نظارت معظم له راه اندازی شده است.
وی با اشاره به انتشار سند الگوی پایه اسلامی ایرانی پیشرفت و ابلاغ آن توسط مقام معظم رهبری اظهار کرد: این الگو مشتمل بر مبانی، آرمان ها، رسالت، افق و تدابیر است که در پایان از تمامی سازمان ها و صاحب نظران خواسته شده است که درباره این سند اظهار نظر کنند و نکات مورد نظر را منعکس کنند تا این سند بتواند تکامل پیدا کند و در نهایت با یک اجماع ملی برای تمامی سازمان ها نصب العین باشد.
معاون سازمان برنامه و بودجه یکی از راهکارهای دستیابی به اهداف الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت، تحول و نوآوری سازمانی است خاطر نشان کرد: زمانی می توانیم قائل به تحول باشیم که درون سیستم و خارج از آن احساس ضرورت ایجاد شود و مطرح شدن الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت این ضرورت را در دو حوزه درون و برون سازمان بیشتر ملموس نموده است.
دکتر شفیعی تصریح کرد: افق 1444و راهبردهای تعریف شده در بسیاری از موارد با شرایط فعلی کشور هماهنگ نیست و خلاهایی وجود دارد که باید نسبت به رفع آن اقدام کنیم و باید خود را متناسب با آن افق تطبیق کنیم.
وی با بیان اینکه ایجاد تحول فکری مهمترین ضرورتی است که در دستیابی به اهداف 1444 احساس می شود خاطر نشان کرد: با وجود 4 دهه از پیروزی انقلاب اسلامی هنوز در برخی از حوزه های فرهنگی، اجتماعی و مدیریت به روز نشده ایم و زمانی می توانیم در راستای الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت، سند چشم انداز و آرمان های انقلاب اسلامی حرکت کنیم که تحول فکری نیز ایجاد شده باشد.
معاون سازمان برنامه و بودجه با تاکید بر اینکه تحول فکری باید در درون و برون سازمان ایجاد شود و این امر نیازمند همکاری و هماهنگی تمامی بخش هاست اظهار کرد: علاوه بر این برای دستیابی به اهداف تعیین شده باید به موضوع اطلاعات و داده های آماری توجه شود.
دکتر شفیعی با تاکید بر اینکه برنامه تحول نظام سلامت یکی از افتخارات دولت تدبیر و امید است و دستاوردهای زیادی داشته اما با این حال برای موفقیت این برنامه باید اطلاعات و امار صحیح داشته باشد خاطر نشان کرد: با داشتن اطلاعات و آمار صحیح می توان از هدر رفت منابع در زمینه های مختلف جلوگیری کرد و بالا بردن بهره وری منابع را به صورت هدفمند در حوزه های مورد نیاز هزینه کرد.
معاون سازمان برنامه و بودجه ضمن قدردانی از دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه یکی از وظایف سازمان برنامه و بودجه رصد مشکلات و چالش های سطح کشور و برنامه ریزی برای رفع آن است اظهار کرد: به طور حتم دغدغه های عنوان شده در این همایش به سازمان برنامه و بودجه انتقال داده می شود تا با حمایت این سازمان بتوان مشکلات و نیازهای حوزه سلامت در استان با سرعت بیشتری رفع شود.
سومین کنفرانس ملی تحول و نوآوری سازمانی با رویکرد الگوی اسلامی طی روزهای 8 و 9 اسفند با حضور دکتر شفیعی معاون سازمان برنامه و بودجه کشور، رییس سازمان نقشه برداری، دکتر میرسپاسی پدر علم مدیریت منابع انسانی، مدیران تحول اداری و رییس، معاونین و مدیران ارشد دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حال برگزاری است.
کارآفرینی، آینده پژوهی، تحول و نوآوری در ارائه خدمات،تکنیکهای نوین بهرهوری منابع انسانی،مدیریت منابع فیزیکی، تصمیمگیری مبتنی بر شواهد،اصلاح فرآیندها و بهبود مستمر کیفیت خدمات، نقش نظام سلامت در اقتصاد مقاومتی،راهکارهای حل چالشهای طرح تحول نظام سلامت،تخصیص منابع مالی در نظام سلامت، گردشگری سلامت،پزشک خانواده و نظام ارجاع(سطح بندی خدمات)،مدیریت دارو و مصرف بهینه، بیمه و تعرفهگذاری خدمات سلامت، مدیریت تجهیزات و لوازم مصرفی در بیمارستان و راهنمای بالینی و طبابت مبتنی بر شواهد این همایش است.