مدیر آمار و فناوری اطلاعات و امنیت فضای مجازی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: امکانات جدیدی جهت رفع مشکلات و تسهیل در فرایند استفاده از سرویس استهلاک دارو (TTAC) در سامانه سپید دانشگاه مشهد ایجاد گردید .
مهندس مسعود ساداتی، در گفتگو با وب دا خاطر نشان کرد: سرویس استهلاک دارو با هدف رهگیری، ردیابی و کنترل اصالت فرآوردههای سلامت محور و مبارزه با فرآوردههای سلامت محور تقلبی ، در سال گذشته توسط وزارت بهداشت ابلاغ و پس از آن در سیستم HIS راه اندازی گردید .
وی تصریح کرد: در زمان استفاده از این سیستم مشکلاتی چون قطعی سامانه ، عدم تخصیص TTAC و تخصیص بارکد مشاهده می شد که این موارد باعث کسورات و ضرر و زیان بسیاری در بیمارستانهای دانشگاه می شد، جهت رفع این مشکلات تیم فنی HIS با همکاری کارشناسان مجتمع آموزشی ، پژوهشی ودرمانی قائم (ع) راهکارهایی را پیش بینی و این راهکارها در سامانه سپید پیاده سازی گردید .
مدیر آمار و فناوری اطلاعات و امنیت فضای مجازی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص امکانات جدید اضافه شده به سامانه سپید گفت : در این راستا، امکان ثبت TTAC پس از ترخیص به بیماران که در زمان ترخیص آنها ، سامانه قطع بوده است ایجاد گردید ، همچنین فرایند الکترونیک ثبت بارکد در داروخانه در زمان ثبت نسخه از دیگر امکانات جدیدی محسوب می شود که درسامانه سپید ایجاد شده است .
مهندس ساداتی افزود : یکی از مهمترین اقدامات انجام شده در این زمینه ، ایجاد ارتباط مستقیم با سازمان غذا و دارو است، با توجه به اینکه سرویس TTAC وزارت بهداشت به صورت واسط بین سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت میباشد ، قطعی سرویس وزارت باعث قطع شدن سرویس استهلاک دارو می شود ، از این رو امکان ارتباط مستقیم با سرویس سازمان غذا و دارو در زمانهایی که سرویس وزارت بهداشت قطع است در سامانه سپید پیاده سازی گردید.
وی تأکید کرد: بیمارستانهایی که هنوز از سامانه سپید استفاده نمی کنند هم می توانند از این امکانات استفاده نمایند و جلسه آموزشی مرتبط به زودی برای بیمارستانها برگزار خواهد شد .
مدیر آمار و فناوری اطلاعات و امنیت فضای مجازی دانشگاه علوم پزشکی مشهد قدردانی از مدیریت و کارشناسان بیمارستان قائم (ع) ، ابراز امیدواری نمود با ایجاد این امکانات فرایند اخذ TTAC در بیمارستانها تسهیل گردد و از ضرر و زیان های مرتبط جلوگیری شود .