معاون حقوقی و امور مجلس وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، گفت: یکی از موضوعاتی که به طور جدی دنبال میشود بحث کاربریها بوده و این موضوع در معاونت حقوقی و امور مجلس وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی پیگیری خواهد شد تا مردم از خدمات عمومی در حوزه سلامت به راحتی و به نحو احسن بهرهمند گردند و این برنامه در سطوح مختلف و بر اساس سرانه تعریف شده اجرا میشود.
به گزارش وب دا، دکتر سیدحمید جمالالدینی در نهمین همایش حقوقی، علمی و کاربردی دانشگاهها و دانشکدههای علوم پزشکی و موسسات تابعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار کرد: ما تولیت نظام سلامت هستیم، اما تنها متولی بخش دولتی نیستیم و باید از ظرفیتها دیگر مجموعهها از جمله بخش خصوصی و خیران نیکاندیش در مسیر ارتقاء جایگاه حوزه سلامت و ارائه خدمات بهتر و بیشتر به مردم استفاده نماییم.
وی با اشاره اینکه نکته بسیار مهم دیگر در خصوص مولدسازی بوده تا ملک، محصول و کالای بلااستفاده به همان شکل باقی نماند و با مولدسازی از آن به نحو احسن و در جاهای موردنیاز استفاده نماییم، تصریح کرد: باید متناسب با نیاز جامعه در حوزه سلامت به توسعه و تقویت خانههای بهداشت، بیمارستانها، اورژانسها و غیره در جهت بهرهوری بهتر و اثرپذیری بیشتر گام برداریم.
وی اضافه کرد: خوشبختانه در ارزیابیهای صورت گرفته توسط نمایندگان دولت، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی رتبه اول مولدسازی را در میان تمامی مجموعههای دولتی کسب کرده است و ما طبق فرموده مقام معظم رهبری ضمن حذف بنگاهداری متناسب با نیاز مردم در حوزه سلامت برنامههای مولدسازی را در سراسر کشور اجرایی و عملیاتی کردیم.
معاون حقوقی و امور مجلس وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تاکید کرد: ما میخواهیم که از تمامی ظرفیتهای بومی و نیروهای کارآمد تخصصی برای یک هدف و دوره مشخص استفاده نماییم و معتقدیم که وقتی ظرفیتهای خوبی داریم باید از این ظرفیت به نحو احسن استفاده نماییم.
دکتر جمالالدینی با بیان اینکه باید نگاه ویژه به بحث مرجعیت علمی داشته باشیم و اینکه در دعاوی حقوقی مرجع باشیم، خاطرنشان کرد: همواره معتقدیم که شناخت حاصل تلاش عینی و ذهنی بوده و خوشبختانه هم نگاه مثبت و هم تجربه بالا وجود دارد و تنها باید با استفاده از دانش و علم روز متناسب با نیازمان در حوزه سلامت، بهترین اقدام ممکن را صورت دهیم.
دکتر جمالالدینی تصریح کرد: تمامی موضوعات مرتبط با حوزه سلامت بهطور جدی پیگیری می شود و با استفاده از ظرفیت شورای عالی سلامت و امنیت غذایی، بهترین اقدام در مسیر ارتقاء حوزه سلامت و رفع مشکلات این حوزه در سطوح ملی، استانی و شهری خواهیم داشت.
وی تاکید کرد: باید برنامه ویژهای در بحث منابع بیرونی حوزه سلامت از جمله گردشگری سلامت داشته باشیم و در کنار آن از ظرفیتهای بخش خصوصی و خیران نیکاندیش برای تامین تجهیزات موردنیاز مراکز دولتی و پرداخت هزینه کمتر از سوی مردم استفاده کنیم، موضوعی که در برنامه هفتم توسعه به آن اشاره شده است.