به گزارش وب دا، دکتر داوود عطاران با اشاره به اینکه این کلینیک دومین مرکز در کشور است که راه اندازی می شود اظهار داشت: این کلینیک به منظور ارائه خدمات به بیماران نیازمند به پیوند ریه و مشکلات ریوی غیر قابل علاج و همچنین تهیه لیست انتظار بیماران پیوند ریه راه اندازی خواهد شد.
استاد گروه داخلی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه در مراکز درمانی زیر پوشش دانشگاه اقدامات گسترده ای به بیماران مبتلا به مشکلات ریوی ارائه می شود خاطر نشان کرد: این خدمات در قالب تشخیص و درمان به بیماران سرطانی و عفونی، جانبازان شیمیایی،محیطی و شغلی و اختلالات تنفسی ارائه می شود.
این فوق تخصص ریه دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به نصب و راه اندازی برونسکوپی در بیمارستان قائم(عج) اظهار داشت: با راه اندازی این دستگاه می توان به طور مستقیم راههای هوایی داخل ریه ها را مشاهده و نسبت به درمان بیماری ها اقدام کرد.
وی با اشاره به اینکه گروه ریه دانشگاه علوم پزشکی مشهد با دارا بودن 10 عضو هیات علمی جوان و فعال در دو مرکز قائم(عج) و امام رضا(ع) فعال است و از توانمندی های علمی و پژوهشی قابل توجهی برخوردار است اظهار داشت: در حال حاضر در این گروه سطوح مختلفی از جمله عمومی، تخصصی داخلی و دستیاران فوق تخصصی ریه آموزش داده می شود.
عضو مرکز تحقیقات بیماری های ریوی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به فعالیت این مرکز از سال 87 در دانشگاه اظهار داشت: در این مرکز به منظور هدفمند کردن پژوهش و ارائه راه حل مناسب در امور بهداشتي و درمانی و انجام پژوهش های کاربردی فعالیت می کند و بر اساس اولویت های پژوهشی از پژوهشگران و محققان در این زمینه حمایت می کند.