به گزارش وب دا ، دکتر محمد صفریان اظهار داشت : مغزها از جمله پسته ، گردو ،فندق ، بادام زمینی و درختی به علت دارا بودن آنتی آکسیدان و چربی های اشباع شده گیاهی علاوه بر افزایش قدرت ایمنی بدن و کاهش چربی خون از بروز فشار خون و بیماریهای قلبی و عروقی نیز پیشگیری می کند.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان ا ینکه مصرف روزانه 30 الی 40 گرم انواع مغزهای بدون پوست در رژیم غذایی روزانه هر فرد توصیه می شود افزود: اجیل ها منبع بسیار مناسبی از انواع ویتامین ها از جمله E,B,C و کلسیم ،فیبر ، پروتئین ، سلنیم ، منیزیوم ، امگا 3، روی و مس هستند که از بروز برخی از سرطانها همچون ریه ، روده و پروستات جلوگیری و برای رشد کودکان بسیار مناسب می باشد.
وی با اشاره به اینکه بو دادن آجیل ها موجب از دست رفتن چربی های مفید موجود در مغزها می شود گفت : توصیه می شود که افراد به منظور پیشگیری از بروز بیماریهای ناشی از مصرف آجیل های غیر استاندارد و استفاده بهینه از ریزمغذی های موجود مغزها را به صورت خام مصرف کنند .