به گزارش وب دا، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد طی سخنانی در این مراسم گفت: کمبود تعداد مددکاران یکی از مشکلات و چالشها محسوب می شود، چراکه در مقابل تعداد کم مددکاران نمی توان انتظار خدمات بیشتری داشت.

دکتر هادی مدقق از اجرای طرحی برای جبران کمبود تعداد مددکاران با همکاری هلال احمر خبر داد و گفت: در قالب این طرح که از سوی وزارت بهداشت تدوین شده است، افرادی از سوی هلال احمر برای فعالیت در حوزه مددکاری به طور داوطلبانه به بیمارستان ها معرفی می شوند.

به گفته وی، این طرح بناست در بیمارستان امام رضا (ع) مشهد که یکی از بیمارستان های بزرگ و پرمراجعه دانشگاه علم پزشکی مشهد است، اجرا شود.

وی خاطر نشان کرد: وزارت بهداشت متولی جذب مشارکت های مردمی، مددکاری و امور خیریه نیست، اما همراهی در این زمینه قابل انجام است و می توان بسترهای لازم را برای کمک به بیماران نیازمند فراهم کرد.

ارائه خدمات مددکاری به 75 هزار بیمار در مراکز درمانی زیر پوشش دانشگاه

مسئول واحد امور مددکاری و  مشارکتهای مردمی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: 75 هزار بیمار بی بضاعت در طول سال گذشته به واحدهای مددکاری بیمارستان های زیر پوشش این دانشگاه در خراسان رضوی مراجعه کرده و خدمات دریافت کرده اند.

دکتر تهمینه شکیب افزود: در این مدت مددکاران در مجموع 95 میلیارد ریال به بیماران نیازمند برای کمک به پرداخت هزینه های درمانی تخفیف داده اند.

وی همچنین از جلب کمک های مردمی برای کمک به بیماران نیازمند به میزان 130 میلیارد ریال در مراکز درمانی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد طی این مدت خبر داد.

به گفته وی، در حال حاضر 60 مددکار در مراکز درمانی دانشکاه علوم پزشکی مشهد فعالیت دارند.

وی معتقد است: علاوه بر پزشک و پرستار باید مددکاران نیز بر بالین بیمار حضور داشته باشند و کمبود تعداد مددکاران یکی از چالشهای مهم در این زمینه به شمار می رود.

دکتر شکیب در ادامه اظهار کرد: کمک به درمان بیماران خاص و صعب العلاج، ارائه سبد مواد غذایی و کالا ، ارائه سمعک به کودکان کم شنوای نیازمند، آموزش در حوزه مددکاری به میزان سه هزار و 600 نفر ساعت از جمله فعالیت های دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حوزه مددکاری بوده است.

توجه به مددکاری باید سرلوحه امور حمایت از بیماران قرار گیرد

رئیس بیمارستان امام رضا (ع) مشهد نیز طی سخنانی دراین مراسم گفت: توجه به مددکاری باید سرلوحه امور حمایت از بیماران قرار گیرد و طبق فرمایش مقام معظم رهبری بیمار جز رنج بیماری نباید هیچ دغدغه دیگری داشته باشد.

دکتر عبدالله بهرامی افزود: به کارگیری مدیران مردمی در بیمارستان ها نقش بسزایی برای کمک به مشکلات و هزینه های درمانی مردم دارد.

وی خاطر نشان کرد: خدمات مددکاری باید به بیماران خارجی شامل عراقی و افغانی نیز تعلق گیرد، چراکه آنها سالها در ایران زندگی کرده اند و بسیاری از آنها وضعیت مالی مناسبی ندارند.

به گفته وی، استفاده از توان مددکاری برای ساکنان تبعه خارجی یکی از اقدامات شایسته ای است که در راستای کمک به بیماران نیازمندان با هر ملیتی باید ارائه شود.


اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image