عضو مرکز سم شناسی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: 60 تا 70 درصد تماس های تصادفی با شوینده های خانگی مربوط به کودکان زیر پنج سال است .


 

به گزارش وب دا ، دکتر غلامرضا کریمی با تاکید بر اینکه مواد شوینده باید دور از دسترس کودکان قرار گیرد اظهار داشت : تاثیر بر روی دستگاه تنفسی و گوارش کودکان ، تحریک مخاط دهان ، مری و معده و تهوع و استفراغ از جمله عوارض بلع و یا تنفس مواد شوینده از جمله صابون مایع به شمار می رود .

استاد گروه فارماکولوژی دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: بلع مایع شیشه پاک کن از دیگر موارد مسمومیت کودکان به شمار می رود که این امر با علائمی از جمله تهوع ، استفراغ و اسهال خود را نشان داده و بهتر است با مراجعه به مراکز درمانی محتوای معده فرد تخلیه شود .

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: استشمام هوا  در فضایی که زنان خانه دار از مواد اسیدی برای پاک کنندگی سطوح استفاده می کنند نیز ممکن است موجب بروز آسیب به مجاری تنفسی کودک شود که در این مواقع بهترین اقدام خروج سریع کودک از محل و استشمام هوای آزاد  است .

عضو مرکز سم شناسی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد خاطر نشان کرد : مواد شوینده را همواره در ظرف اصلی نگهداری کرده و هرگز در ظرف مواد خوراکی مانند بطری نوشابه نگهداری نکنند زیرا سبب خوردن اشتباهی توسط کودکان می شود .

وی به والدین به ویژه مادران توصیه کرد :  پس از استفاده از مواد شیمیایی بلافاصله درب ظرف را ببندد

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image