کارشناس مسئول بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد کاهش مقاومت بدن و اختلال در دید از عوارض کمبود ویتامین A عنوان کرد .
به گزارش وب دا ، دکتر زهرا اباصلتی با اشاره به اینکه ویتامین A از ویتامینهای محلول در چربی است و در منابع حیوانی از جمله روغن کبد ماهی ، جگر ، لبنیات ، زرده تخم مرغ موجود است اظهار داشت : کاهش مقاومت بدن در برابر عفونتها و عوامل سرطان زا، بروز بیماریهای تنفسی گوارشی و پوستی ، موثر در ابتلا به کم خونی از جمله عوارض کمبود این ویتامین به شمار می رود .
وی با بیان اینکه ویتامین A در در گياهان زرد مانند هويچ ،كدوحوايي ، فلفل قرمز ،زرد آلو و نارنگي نیز یافت می شود خاطر نشان کرد: كودكان 6 ماه تا 6 سال ،زنان باردار و شيرده ، نوزادان با وزن كمتر از دو کیلو و پانصد گرم، كودكان و نوجوانان مبتلا به اسهال و سرخك از جمله افراد در معرض کمبود ویتامین A به شمار می روند .
کارشناس مسئول بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد مصرف متعادل منابع حیوانی و گیاهی ، مصرف قطره هاي ويتامين A+D در شير خواران ، استفاده از منابع غذايي سرشار از ويتامين A و استفاده از مكملهای خوراكي ويتامين A را از جمله راهکارهای پیشگیری از عوارض کمبود ویتامین A برشمرد .