مدیر نظارت و اعتبار بخشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ضمن اعلام این خبر که با صدور مجوزهای بهره برداری بیش از هزار فرصت شغلی در8 ماه ابتدایی سال 95 در موسسات پزشکی، ایجاد شده است، گفت: از ابتدای سال 95 تا پایان آبان ماه جاری؛ بررسی 373 پرونده و نیز صدور 736 مصوبه در مورد پرونده ها و درخواست های وصولی متقاضیان به سرانجام رسیده است.

به گزارش وب دا؛ دکتر خیامی در خصوص تلاش های صورت گرفته در کمیسیون ماده 20 دانشگاه علوم پزشکی مشهد، گفت: در راستای اجرای مفاد ماده 20 قانون مقررات امور پزشکی و دارويی و مواد خوردنی و آشامیدنی در امور مربوط به پزشکی؛ کمیسیونی تحت عنوان کمیسیون ماده 20 در معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد تشکیل می گردد.

وی به اعضای کمیسیون ماده 20 دانشگاه اشاره و تصریح کرد: ريیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد به عنوان ريیس کمیسیون، معاون درمان دانشگاه تحت عنوان دبیر کمیسیون ، یک متخصص داخلی، یک جراح، دو پزشک آزاد(یک نفر به انتخاب ريیس نظام پزشکی و یک نفر به دعوت ريیس دانشگاه) و یک متخصص از هر یک از رشته های قابل بحث در کمیسیون؛ اعضای کمیسیون ماده 20 دانشگاه را شکل می دهند.

مدیر نظارت و اعتبار بخشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در ادامه به شرح وظایف کمیسیون ماده 20 دانشگاه پرداخت و ابراز داشت: وظیفه اصلی کمیسیون تعیین صلاحیت حرفه ای موسسین و مسئولین فنی موسسات، مراکز پزشکی و همچنین مشخص کردن تکلیف پرونده مراکز و موسسات متخلف ارجاع شده به کمیسیون می باشد.

دکتر خیامی اضافه کرد: پذیرش درخواست تاسیس مراکز، صدور موافقت اصولی، صدور پروانه بهره برداری، صدور پروانه مسئولین فنی، پذیرش تغییرات در موسسات، صدور مجوز تعطیلی موقت و موافقت اصولی موسسات پزشکی و پیراپزشکی و همچنین قرارداد تاسیس مراکز، موسسات پزشکی و پیراپزشکی و در نهایت بررسی پرونده های تمدید اعتبار مراکز و موسسات در حال تاسیس از جمله امور مهمی است که  با مجوز این کمیسیون انجام می شود.

وی به شرح گزارشی مختصر از فعالیت کمیسیون ماده 20 دانشگاه اشاره و تصریح کرد: تا پایان آبان ماه سال 95 حدود 13جلسه  کمیسیون، تشکیل شد؛ که ماحصل آن بررسی 373 پرونده و نیز صدور 736 مصوبه در مورد پرونده ها و درخواست های وصولی  از متقاضیان بود.

مدیر نظارت و اعتبار بخشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، اظهار داشت: از ابتدای سال 95 تاکنون در مجموع 97 موافقت اصولی جهت ایجاد موسسات، مراکز پزشکی و پیراپزشکی و نیز 88 پروانه بهره برداری برای موسسات مذکور صادر شده است.

دکتر خیامی در ادامه مطرح کرد: پیش بینی می شود با مجوزهای بهره برداری صادر شده در سال 95 تاکنون بیش از هزار فرصت شغلی ایجاد شده باشد؛ که بر این اساس افراد واجد شرایط در موسسات پزشکی به کار گرفته شده اند.

وی خاطر نشان کرد: همچنین  در نیمه دوم سال 93 در کمیسیون ماده  20 دانشگاه؛ برنامه سطح بندی موسسات پزشکی مورد تصویب قرار گرفت که عبارت است از برآورد سقف تعداد موسسات پزشکی مختلف مورد نیاز هر شهر (و در مشهد برای هر منطقه شهری) بر حسب جمعیت و رعایت فاصله مجاز از یکدیگر، که از سال 93 تاکنون ملاک صدور مجوز فعالیت موسسات جدید  می باشد.

مدیر نظارت و اعتبار بخشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، اضافه کرد: در این خصوص با تکمیل ظرفیت مناطق مرکزی مشهد از حیث برخورداری کامل از موسساتی مانند درمانگاه های عمومی و تخصصی، مراکز تصویر برداری ،درمانگاه های دندانپزشکی و ... متقاضیان تاسیس این گونه مراکز و موسسات پزشکی به سایر مناطق شهری هدایت گردیده اند؛ که ایجاد موسسات مذکور در سایر مناطق شهری؛ توزیع مناسب و عادلانه مراکز تشخیصی و درمانی درتمام نقاط شهری و حتی حاشیه شهر مشهد را به دنبال داشته است.

دکتر خیامی به دستاوردهای ارزشمند برنامه سطح بندی مراکز پزشکی اشاره کرد و گفت: دسترسی سهل و آسان مردم به این مراکز و کاهش هزینه ها، کاهش صرف وقت جهت دریافت خدمات تشخیصی و درمانی، رضایت مندی بیشتر بیماران، کاهش بار ترافیک و تردد در مرکز شهر و مراکز پرتراکم شهری، جلوگیری از رقابت های غیر سالم موسسات با یکدیگر و ... از جمله مهمترین این دستاوردها بوده است.

 وی یادآور شد: می توان ادعا کرد طی دو سال گذشته 70 درصد موسسات جدید تشخیصی و درمانی در مناطقی ایجاد  شده اند؛ که سابق بر این مردم این مناطق از  دسترسی و دریافت این گونه خدمات محروم بوده اند و این امر کماکان درحال انجام است.

مدیر نظارت و اعتبار بخشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، متذکر شد: همچنین قابل ذکر است که بر اساس مصوبه کمیسیون ماده 20 دانشگاه از سال 93 تاکنون در شعاع وسیعی از اطراف دو بیمارستان قائم (عج) و امام رضا (ع) ( که در نقشه شهری کاملاً مشخص گردیده) تقریبا برای هیچ موسسه پزشکی جدید مجوز فعالیت صادر نگردیده است؛ که این مصوبه مهم نیز در تسریع در دست آورد های بیان شده فوق بسیار موثر بوده است.

دکتر خیامی ایجاد و راه اندازی سامانه کشوری صدور پروانه ها را یکی از اتفاقات مهم مرتبط با این کمیسیون عنوان کرد و ابراز داشت: راه اندازی سامانه صدور پروانه ها؛ کار این مجموعه را تسریع و دقیق تر خواهد کرد که معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد در به ثمر رسیدن این پروژه مهم نیز نقش بسزایی داشته است.

وی ادامه داد: این سامانه که پس از دو سال کار کارشناسی فشرده به سرانجام رسیده است؛ ضمن تبدیل کلیه فرایندهای دستی و کاغذی به الکترونیکی، قطعاً علاوه بر سرعت و دقت، در کمیت و کیفیت کار کمیسیون و اداره صدور پروانه ها نیز تاثیر بسیار مثبت وچشمگیری خواهدگذاشت.

مدیر نظارت و اعتبار بخشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، افزود: ذکر این نکته نیز بسیار مهم است که بدانیم پس از ثبت درخواست و مستندات توسط متقاضیان در سامانه، هر متقاضی فقط جهت تطبیق اصل مدارک خود نیازمند تنها یک بار مراجعه حضوری است و سایر اقدامات و دریافت نتایج از طریق سامانه انجام و اطلاع رسانی می شود.

وی تصریح کرد: این سامانه باسایر سامانه های مورد نیاز از جمله ثبت احوال، نظام پزشکی، معاونت آموزشی وزارت و ... هماهنگ می باشد که این هماهنگی نیز موجب کوتاه شدن زمان دریافت استعلامات و رسیدگی به پرونده ها شده است.

دکتر خیامی در پایان از رییس دانشگاه جناب آقای دکتر مهرابی و معاون درمان جناب آقای دکتر مدقق به دلیل مدیریت دلسوزانه، متعهدانه و جدی امور مربوط به کمیسیون  و نیز از تمام اعضای کمیسیون که بدون هیچ چشم داشتی  مسئولیت سنگین حضور در این کمیسیون مهم را پذیرفته اند تقدیر و تشکر کرد.

همچنین وی  مراتب سپاسگزاری خود از همکاران پر تلاش خود در مدیریت نظارت و اعنبار بخشی را نیز بخاطر زحمات دلسوزانه و شبانه روزی ابراز نمود. 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image