مدیر گروه رادیوتراپی انکولوژی دانشگاه علوم پزشکی مشهد توجه به علائمی چون سردرد همراه با اختلال حسی چون اختلال در بینایی یا شنوایی و اختلال در حرکت اندامها را ضروری خواند و گفت: اگر چه سردرد بسیار شایع است اما سردردی که همراه با اختلال حسی یا حرکتی باشد حتما باید مورد توجه بیشتر قرار گیرد.
به گزارش وب دا، دکتر کاظم انوری در حاشیه سمینار علمی دو روزه «تازههای نوروانکولوژی»با اشاره به اینکه تومورهای مغزی 2 تا سه درصد کل تومورهای بدن انسان را شامل می شود ؛ بیان کرد: ابتلای مردان به تومور مغزی یک و نیم برابر موارد ابتلای بانوان است.
دبیر علمی سمینار «تازههای نوروانکولوژی» گفت: در بروز سرطان های مغز و اعصاب نقش عوامل محیطی کمرنگتر است اما تماس مداوم با اشعه ایکس در این رابطه بی تاثیر نیست.
وی افزود: همچنین بعضی از مطالعات در خصوص استفاده طولانی مدت از تلفن همراه شواهدی را ذکر کردهاند که اگر چه متقن نیست اما به هر حال این احتمال که استفاده زیاد از تلفن همراه در بروز تومورهای مغزی اثرگذار باشد؛ را تقویت میکند.
مدیر گروه رادیوتراپی انکولوژی دانشگاه علوم پزشکی مشهدافزود: لازم است که افراد استفاده از تلفن همراه را محدود کرده و در هنگامی که نیازی به تلفن ندارند آن راخاموش کنند.
دانشیار دانشگاه علوم پزشکی مشهد به عواملی چون سندرومهای خاص ژنتیکی در بروز تومورهای مغزی اشاره کرد و گفت: سرطان خون و سرطان های مغز و اعصاب دو سرطان شایع در اطفال است که تشخیص زودهنگام آن ها در درمان کامل بسیار حائز اهمیت است.
دکتر انوری در ادامه از درمان جراحی و رادیوتراپی به عنوان درمانهای اصلی تومورهای مغزی نام برد و گفت: شیمی درمانی در درمان انواع زیادی از تومورهای مغزی نیز نقش عمده دارد اما استفاده از مارکرهای مولکولی برای تجویز داروهای مناسب هر بیمار امروزه بسیار مورد استفاده است و در حال حاضر در سطح شهر مشهد نیز از مارکرهای MGMT و IDH برای تجویزهای دقیقتر و با اثرگذاری بیشتر استفاده میشود اما گسترش بیشتر استفاده از این روشها باید در دستور کار قرار گیرد.