به گزارش وب دا دانشگاه علوم پزشکی مشهد ، مسئول بهبود تغذيه مركز بهداشت خراسان رضوي با اشاره به اینکه ميوه ها و سبزي ها به علت دارا بودن منابع سرشار ويتامين C و  A موجب تقويت سيستم ايمني بدن مي شوند گفت : استفاده از ميوه و سبزي به طور روزانه و مداوم علاوه بر افزايش ايمني بدن موجب بهبود عملكرد مخاط تنفسي ، پيشگيري از عفونت ها و و بيماريهاي ويروسي به ويژه سرماخوردگي مي شود .

دكتر زهرا اباصلتي افزود :‌دراين ميان ميوه ها و سبزيهايي با رنگ هاي زرد ،‌نارنجي ،‌قرمز و سبز پررنگ همچون انواع مركبات ، كاهو ، هويج ، تربچه ،كدو حلوايي و گوجه فرنگي نقش موثرتري در پيشگيري از بيماريها و افزايش سيستم ايمني بدن دارند.

وي با اشاره به اينكه آبميوه ها و عصاره هاي ميوه صنعتي  به علت حساس بودن ويتامين Cبه نور و هوا تاثير كمتري نسبت به مصرف ميوه دارند گفت :‌بهتر است ميوه و سبزي را به صورت تازه مصرف كنيم  چون میوه ها و سبزيها  ویتامین ها و مواد معدنی را در بر دارند که در هیچ گونه از مکمل ها یافت نمی شوند.

مسئول بهبود تغذيه مركز بهداشت خراسان رضوي افزايش شادابي پوست ،‌جلوگيري از ابتلا به سرطان ، جلوگيري از پيري زود رس و افزايش حافظه را از ديگر مزاياي مصرف مداوم ميوه و سبزي برشمرد .

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image