معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: برپایی بیمارستان صحرایی و اردوهای جهادی توسط بسیج جامعه پزشکی، تجربه بسیار موفقی در سطح کشور بوده که باعث تقویت روحیه ایثار در جامعه پزشکی و حتی مردم عادی شده است.
به گزارش وب دا، دکتر بدیعی در حاشیه برپایی بیمارستان صحرایی در منطقه کوهسرخ کاشمر اظهار داشت: بیمارستان صحرایی از جمله فعالیتهای خوبی است که باید در راستای اردوهای جهادی گسترش بیشتری پیدا کند یعنی همان چیزی که مقام معظم رهبری تأکید دارند که خدمات باید به نقاط محروم آورده شود.
وی ضمن تاکید بر احیا و تقویت روحیه جهاد و ایثار در جامعه پزشکی افزود: برپایی بیمارستان صحرایی که با همکاری بسیج جامعه پزشکی صورت گرفته، تجربه بسیار موفقی در سطح کشور بوده است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد ضمن با اهمیت دانستن تجربه موفق ارائه خدمات در نقاط محروم گفت: باتوجه به استانداردهای کشور و نبود امکانات برای تأسیس بیمارستان و مرکز درمانی در هر نقطه کشور، با اجرایی شدن بیمارستان صحرایی این پیام اعلام می شود که خدمات رسانی به محرومان نیز صورت می گیرد و به این قشر نیز توجه می شود.
دکتر بدیعی ضمن اشاره به اهمیت روحیه جهادی در جامعه تصریح کرد: همواره در دانشگاه علوم پزشکی مشهد سعی شده تا از این طرح حمایت شود و کمک رسانی از نظر امکانات و نیروی انسانی نیز صورت گیرد.
وی با بیان اینکه امیدواریم هرساله این طرح اردوی جهادی ادامه یابد افزود: برنامه ریزی شده برای گسترش این اردوها در مناطق مختلف از دانشجویان استفاده شود تا روحیه ایثار از ابتدای شروع کار حرفه ای جامعه پزشکی در آن ها دمیده شود.
بیمارستان صحرایی در منطقه کوهسرخ از توابع کاشمر با همکاری۱۲۰ نفر پزشک متخصص، پرستار و پزشک عمومی به همت بسیج جامعه پزشکی استان خراسان رضوی برپا شده است.در این بیمارستان صحرایی که به نام شهدای مدافع حرم نیز نامگذاری شده است، با به کارگیری پزشکان مجرب و کار آموخته، جراحی های سرپایی و کوچک نیز برای افراد بی بضاعت انجام می شود تا سختی حضور در شهر را متحمل نشوند.
در این برنامه جهادی که تا یازدهم شهریور ادامه می یابد به منظور ارائه خدمات بهتر به محرومان اجرا می شود، ۱۵ گروه تخصصی از جمله زنان، اطفال، داخلی ، پوست، چشم، اورولوژی، گوش حلق و بینی، دندانپزشکی، بینایی سنجی و قلب خدمات درمانی را به این منطقه محروم ارائه میدهند.