به گزارش وب دا ،در مقاله ای که در مرکز تحقیقات بیماریهای پوست و سالک دانشگاه علوم پزشکی مشهد ارائه شده است :  تماس زیاد با آفتاب همچنین به طور حاد موجب آفتاب سوختگی به صورت قرمزی ، تورم و درد ، و دراز مدت موجب لک های پوستی ، شلی پوست ، گشاد شدگی عروق پوستی ، سرطانهای پوستی و پیری زودرس می شود .

80 درصد آفتابی که در طول عمر دریافت می شود مربوط به دوران کودکی و نوجوانی است و این مساله نشان دهنده اهمیت استفاده از ضد آفتاب در این گروه سنی به شمار می رود.

در این مقاله با اشاره به اینکه ده صبح الی 16 بعدازظهر بیشترین میزان آسیب  ناشی از نور خورشید بر پوست وارد می شود و افراد برای پیشگیری از این  آسیب باید از کرمهای ضد آفتاب استفاده کنند آمده است افراد  نیم ساعت قبل از خروج از منزل از کرم ضد آفتاب استفاده و پس از آن هر دو الی سه ساعت تشدید کنند.

عدد نوشته شده بر روی کرمهای ضد آفتاب (spf) بیانگر فاکتور محافظتی آن می باشد و از نظر تئوری کرم ضد آفتاب با محافظت 30 کافی است اما از آنجا که مقالات نشان داده که اکثر افرادی که از ضد آفتاب استفاده می کنند 25 الی 50 درصد مقدار به موضع  پخش نمی کنند لازم است که از ضد آفتاب بین 30 تا 50 استفاده کنند .

همچنین در این مقاله در خصوص میزان استفاده از کرمهای ضد آفتاب آورده است : مقدار ضد آفتاب لازم دو میلی گرم بر هر سانتیمتر مربع است با این حساب هر بار یک بند انگشت از ضد آفتاب برای هر بار استفاده کافی است .

ایستادن در سایه ، استفاده از کلاه های لبه دار ( دارای حداقل 7 سانتی متر لبه محافظتی ) عینک آفتابی و خودداری از گرفتن حمام آفتاب از دیگر راهکارهای محافظت از پوست به شمار می رود .

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image