رییس دانشکده طب ایرانی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار داشت: در راستای گسترش خدمات، تا کنون دو سلامتکده و سه کلینیک تخصصی در زمینه طب ایرانی و مکمل در مشهد راه اندازی شده است.
به گزارش وب دا، دکتر مهدی یوسفی خاطر نشان کرد: کلینیک تخصصی طب ایرانی در بیمارستان امام رضا(ع)، کلینیک طب مکمل به منظور ارائه خدمات طب سوزنی و طب چینی در بیمارستان امام رضا(ع) (روبروی کفایی)، کلینیک طب ایرانی در بیمارستان قائم(عج) و دو سلامتکده در سطح شهر مشهد به ارائه خدمات به مراجعین می پردازند.
وی تصریح کرد: در کلینیک ها و سلامتکده های طب ایرانی و مکمل تمامی خدمات مورد نیاز توسط اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ارائه می شود.
این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با تاکید بر اینکه این تعداد مرکز خدماتی در حوزه طب ایرانی و مکمل پاسخگوی نیاز مردم نیست تصریح کرد: باید در مدت زمان کوتاهی تعداد کلینیک ها و سلامتکده ها را به 4 تا 5 برابر برسانیم تا تمامی شهروندان در مناطق مختلف شهر دسترسی آسان به مراکز داشته باشند.
رییس دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه بر اساس مصوبه شورای عالی بیمه 56 قلم دارو زیر پوشش بیمه قرار گرفت خاطر نشان کرد: اما این میزان در برابر بیش از دو هزار و 300 فرآورده دارویی گیاهی که مجوز تولید از سوی وزارت بهداشت دارند، بسیار ناچیز است.
دکتر مهدی یوسفی در خصوص سابقه فعالیت دانشکده طب ایرانی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار داشت: این دانشکده از سال ۸۹ با مصوبه شورای دانشگاه فعالیت خود را آغاز نمود و در این مدت ۱۰ دوره پذیرش دانشجو برگزار شده است و در حال حاضر ۶۰ دانشجو در حال تحصیل و ۸ نفر نیز دانش آموخته شده اند.
رییس دانشکده طب ایرانی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه دانش آموختگان مقطع پزشکی عمومی می توانند برای ادامه تحصیل وارد این دانشکده شده و در یک مدت ۴ تا ۵ ساله در مقطع دکترای تخصصی طب ایرانی دانش آموخته شوند اظهار داشت: در حال حاضر ۱۳۰ دانش آموخته طب سنتی در کشور فعالیت می کنند و ۶۰۰ دانشجو در ۱۷ رشته محل نیز در حال تحصیل هستند.