رئیس اداره حوادث و مدیریت بحران دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: مردم مشکلات و سوانح جاده ای را توسط شماره تلفن های 115 و 110 به امداد رسانان اعلام  و بدانند صدای هر آژیر آمبولانس صدای امداد خواهی یک انسان است؛ بنابراین در صورت مشاهده آمبولانس امداد و نجات تلاش در بازگشایی مسیر و در امدادرسانی به بیماران نیازمند کوشا باشند.

شهرام طاهر زاده در گفت‌وگو با وب دا؛ در خصوص آمادگی اورژانس 115 دانشگاه در ایام دهه پایانی صفر، گفت: تمامی پرسنل و پایگاه های اورژانس 115 در شهر مشهد و در مسیرهای منتهی به شهر در آماده باش کامل قرار دارند.

 وی ادامه داد: در این راستا کلیه اورژانس های پیش بیمارستانی و کلیه پایگاه های اورژانس 115 جاده ای در حاشیه جاده ها و مسیرهای حرکتی کاروان های زائران پیاده در حالت آماده باش قرار دارند تا در صورت بروز مشکلی به ارائه خدمت به مردم بپردازند.

رئیس اداره حوادث و مدیریت بحران دانشگاه علوم پزشکی مشهد، گفت: در این میان آمبولانس های اورژانس 115 در مبادی ورودی حرم مطهر رضوی در ایام شلوغ و پر ازدحام ماه صفر بخصوص در دهه پایانی ماه صفر مستقر خواهند بود.

طاهر زاده از استقرار پرسنل آمبولانس های اورژانس 115 در حاشیه خیابان ها و میادین اصلی شهر مشهد خبر داد و تاکید کرد: مردم در طی مدت حضور خود در شهر مشهد از این نظر که در صورت بروز مشکل جسمانی خاص رسیدگی لازم را دریافت کنند نگرانی نداشته باشند.

اورژانس مشهد در آماده باش 100 درصدی قرار دارند

وی از آماده باش 100 درصدی اورژانس 115 مشهد خبر داد و گفت: اتاق هدایت بحران دانشگاه در این مدت تمام تلاش خود را جهت ارائه خدمات بهتر ارائه می دهد و کارشناس اورژانس پیش بیمارستانی نیز در مرکز کنترل ترافیک شهر مشهد مستقر خواهد بود.

رییس اداره حوادث و مدیریت بحران دانشگاه علوم پزشکی مشهد، یادآور شد: ستاد هدایت درمان و مرکز فرماندهی و عملیات اورژانس 115 مشهد نیز در این مدت در آماده باش کامل قرار دارد و هماهنگی های لازم با سایر دستگاه های اجرایی مانند هلال احمر، آتش نشانی، پلیس راهنمایی و رانندگی و... جهت ارائه پاسخ مناسب در حوادث و سوانح صورت گرفته است.

طاهر زاده در پاسخ به این سئوال که اعزامی از دانشگاه علوم پزشکی مشهد جهت استقرار در مراسم پیاده روی اربعین صورت گرفته است یا خیر؟ گفت: خیر زیرا مشهد پس از مراسم اربعین دهه انتهایی  ماه صفر و شهادت امام حسن مجتبی(ع)، حضرت محمد(ص) و امام رضا(ع) را در پیش دارد و خیل عظیمی از زائران به شهر مشهد سفر خواهند کرد.

وی اضافه کرد: بر این اساس دانشگاه علوم پزشکی مشهد از سوی سازمان اورژانس کشور به عنوان تنها دانشگاهی که نیرویی جهت اعزام و استقرار در مرزها در پیاده روی اربعین نخواهد داشت معرفی شده است.

رئیس اداره حوادث و مدیریت بحران دانشگاه علوم پزشکی مشهد از به کار گیری 200دستگاه آمبولانس در دهه پایانی صفر خبر داد و افزود: در این مدت هزار نیروی اورژانس پیش بیمارستانی نیز آماده ارائه خدمت به مردم می باشند.

طاهر زاده گفت: از مردم تقاضا داریم تا در ایام پر ازدحام حضور زائران در شهر مشهد تلفن اورژانس را بیهوده مشغول نکنند و در ارائه خدمات مناسب در فوریت ها به همکاران اورژانس کمک کنند.

مردم در امداد رسانی به بیماران کوشا باشند

وی اعلام مشکلات و سوانح جاده ای توسط شماره تلفن های 115 و 110 را از مردم خواستار شد و ابراز داشت: برای ارائه مناسب ترین خدمات در کوتاه ترین زمان باید مردم نیز از لحاظ فرهنگی همکاری لازم را با ما داشته باشند.

رئیس اداره حوادث و مدیریت بحران دانشگاه علوم پزشکی مشهد صدای هر آژیر آمبولانس را صدای امداد خواهی یک انسان دانست و گفت: مردم در صورت مشاهده آمبولانس امداد و نجات تلاش در بازگشایی مسیر داشته باشند و در امدادرسانی به بیماران نیازمند کوشا باشند.

سامانه 190 درصورت عدم مشاهده نکات بهداشتی آماده پاسخگویی به شکایات مردمی است

طاهر زاده به رسیدگی سامانۀ 190 به صورت شبانه روزی نسبت به شکایات مردمی اشاره کرد و گفت: هرگونه پخت و پز بايد در مكان های دارای شرايط بهداشتي صورت پذيرد و كليه افراد درگير در توزيع آب، چاي و غذا بايد داراي كارت بهداشت معتبر باشند.

وی رعايت بهداشت فردي در هنگام ارائه خدمت را ضروري دانست و بیان داشت: مواد خام مصرفي بايد سالم و بهداشتي باشد و توصيه مي گردد از مواد غذايي مشمول بسته بندي كه مورد تاييد وزارت بهداشت است استفاده شود.

رئیس اداره حوادث و مدیریت بحران دانشگاه علوم پزشکی مشهد تاکید کرد: مردم مراقبت کنند تا از فرآورده هاي خام دامي با كشتار مجاز و يا بسته بندي شده؛ كه مورد تاييد وزارت بهداشت و سازمان دامپزشكي است استفاده کنند.

نمک های بسته بندی و ید دار مورد استفاده قرار گیرند

طاهر زاده اضافه کرد: استفاده از نمك هاي بسته بندي يد دار تصفيه شده و داراي مجوز ساخت از سازمان غذا و دارو جهت تهيه و پخت غذا و جهت مصرف روي سفره ها استفاده شود.

وی بیان داشت: از نگهداري مواد غذايي پخته شده در دماي محيط به مدت طولاني (حداكثر دو ساعت) خودداري  و در صورت الزام به نگهداري بيشتر از دو ساعت، بايد مواد غذايي پخته در دمای زير چهار درجه سانتي گراد يا بالاي 63 درجه سانتي گراد (روي شمعك گاز)نگهداري شود تا درجه حرارت ماده غذايي به زير 63 درجه نرسد.

رئیس اداره حوادث و مدیریت بحران دانشگاه علوم پزشکی مشهد، خاطر نشان کرد: در صورت توزيع سبزي و سالاد رعايت مراحل چهارگانه سالم سازي الزامي است و توصيه مي شود از سالاد و سبزي بسته بندي شده با پروانه ساخت از وزارت بهداشت استفاده شود.

 استعمال سیگار در محیط های مسقف ممنوع است

 طاهر زاده ابراز داشت: با نصب تابلوها و يا اطلاعيه ممنوعيت استعمال دخانيات و جمع آوري زير سيگاري ها از استعمال مواد دخاني در محل هاي مسقف خودداري شود.

 وی خاطر نشان کرد: باید شستشو و گندزدايي ظروف چند بار مصرف به صورت مستمر جهت توزيع آب، چاي و مواد غذايي صورت پذيرد و در صورت استفاده از ظروف یکبار مصرف در توزيع چاي و مواد غذايي گرم ؛ این ظروف ازانواع گياهي، کاغذی، سلولزی و  آلومينيومي باشد.

 

ظروف يكبار مصرف پلي استايريني براي مواد غذايي و نوشيدني گرم و داغ مناسب نیست

 رئیس اداره حوادث و مدیریت بحران دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: استفاده از ظروف يكبار مصرف پلي استايريني براي موادغذايي و نوشيدني گرم و داغ (بالاي 65 درجه سانتي گراد) مناسب نیست و بهتر است توزيع آب، شربت و يا شير در بين دسته هاي عزاداري و يا در مراسم با ليوان يكبار مصرف صورت گيرد و از فرو بردن ليوان و پارچ به داخل ظروفي كه آب و شربت داخل آن است، جلوگيري شود.

 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image