به گزارش وب دا ، دکتر زهرا اباصلتی اظهار داشت: بايد در غذاهايي كه براي سالمندان زير 60 سال استفاده ميشود از كالري و انرژي كمتري استفاده شود، اما براي سالمندان بالاي60 سال كه اضافه وزن ندارند و جسم آنها ضعيف شده است، از مواد كالريدار استفاده شود.
وی با اشاره به اینکه مصرف پروتئین نقش مهمی در افزایش سیستم ایمنی بدن دارد افزود: مصرف گوشت مرغ ، ماهی و تخم مرغ ( برای سالمندانی که مشکل کلسترول ندارند ) در رژیم غذایی توصیه میشود.
مسئول بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد استفاده از حبوبات ، و میوه و سبزی را از دیگر نکات پر اهمیت در رژیم غذایی سالمندان برشمرد و خاطر نشان کرد : در رژیم غذایی سالمندان بهتر است از نانهای سبوس دار استفاده شود .
كارشناس تغذيه مركز بهداشت استان خراسان رضوي گفت:براي اينكه سالم پير شده و دوران سالمندي خوبي داشته باشيم، نيازمند تاكيد خاص به نوع تغذيههاست؛ كالري ميوهها و سبزيها كم است و بيشترين تاثير را ويتامينها دارند كه ميتوان از نوع پوره شده آن براي سالمند استفاده كرد.
مسوول واحد بهبود تغذيه مركز بهداشت استان خراسان رضوي درباره سالمنداني كه دچار آلزايمر يا بيماريهاي مشابه هستند، افزود: بايد با در نظر گرفتن وضعيت جسماني سالمندان برنامهريزي غذايي صورت بگيرد، همچنين نوشيدن 5 تا 8 ليوان آب براي اين افراد نياز است چراكه با گذشت سن احساس تشنگي كاهش پيدا ميكند.