دکتر محمد صفریان با اشاره به اینکه كبد از مراكز اصلي بدن است كه جذب پروتئينها، ويتامينها و دفع سموم و هضم چربيها را بر عهده دارد اظهار داشت : تغذيه صحيح و كامل از تمام غذاها و مصرف آنها به اندازه كافي، نوشيدن مايعات فراوان، مصرف ميوه و سبزي تازه و سبك زندگي سالم سبب پيشگيري از بيماري و بهبود سلامت كبد خواهد شد.
مدیر گروه علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه بيماريهاي عروقي، مادرزادي، هپاتيت و سيروز از جمله بيماريهاي كبدي به شمار می رود و برخي از علايم بيماريهاي كبدي خارش چشم و بدن و تغييرات خلقي است خاطر نشان کرد : مصرف الكل و مواد مخدر، سيگار كشيدن، اعتياد به داروها و مصرف چربي زياد موجب بروز و یا تشديد بيماريهاي كبدي خواهد بود.
وی در خصوص مصرف ويتامينها و تاثير آن در كبد افزود: بهترين شكل مصرف ويتامينها غذاها و ميوه و سبزيجات طبيعي حاوي ويتامينهاست اما زماني كه فرد موقعيت مصرف اين مواد دارای ويتامين را ندارد، ميتوان از مكملهاي دارويي استفاده كرد.
عضو مرکز تحقیقات بیوشیمی و تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: بهتر است مصرف مکملها با تجویز و تشخیص پزشک نسب به نیاز بیمار انجام گیرد زيرا مصرف و تجمع زياد اين مكملها گاه در افراد سبب مسموميت به خصوص در كودكان، سالمندان و زنان باردار خواهد شد.
دکتر محمد صفریان خاطرنشان كرد: ويتامينهاي E و A و همچنين ويتامين K كه در ميوهها و سبزيجات تيره رنگ يافت ميشود، براي كاركرد كبد مناسب است