دانشیار گروه غدد دانشگاه علوم پزشکی مشهد از راه اندازی بخش غدد بیمارستان فوق تخصصی کودکان اکبر خبر داد و اظهار داشت: درمانگاه بخش غدد نیز سه روز در هفته به بیماران خدمات ارائه می دهد.
دکتر نصرت قائمی در گفتگو با خبرنگار وب دا گفت: بخش غدد مدت یکماه است که فعالیت خود را در بیمارستان فوق تخصصی کودکان اکبر آغاز کرده و 12 تخت فعال دارد ونیز دارای یک اتاق ایزوله و هم چنین تعدادی تخت برای بیماران سرپایی می باشد.
رییس بخش غدد بیمارستان کودکان اکبر افزود: به طور متوسط 5 الی 6 بیمار در طول روز در بخش غدد بستری می شوند .بستری بیمارانی که حالت اورژانسی دارند به سرعت انجام و بیمار پس از معاینه و تشخیص بیماری به بخش مورد نظر منتقل و درمان وی آغاز می شود.
دکتر قائمی اظهار داشت: بیماران این بخش شامل بیماران دیابت کودکان، ابهام جنسی، مشکلات غدد فوق کلیه، مشکلات بیماری های اختلالات متابولیسم مادرزادی که گروه زیادی از بیماری ها را شامل می شود، می باشد.
وی بیان کرد: بیمارانی که دچار افت قند خون و افزایش ترشح انسولین هستند نیز برای تشخیص و درمان بیماری در این بخش بستری می شوند.
رییس بخش غدد بیمارستان اکبر اظهار داشت: در این بخش چهار نفر اعضای هیات علمی دانشگاه فوق تخصص غدد بصورت ثابت به بیماران خدمات ارائه می دهند و گاهی تعدادی هم نیروی رزیدنت تخصصی، دستیار فوق تخصص و دانشجوی کارورز و کارآموز در این بخش فعالیت می کنند.
دکتر قائمی با اشاره به اینکه در بخش غدد سه روز در هفته درمانگاه برای بیماران سرپایی تشکیل می شود، خاطرنشان کرد: شنبه هر هفته با حضور پزشک و دستیار همه بیماران غدد ویزیت می شوند که بیشتر بیماران مشکل کوتاهی قد، بیماری تیروئید و مشکل غدد فوق کلیه دارند.
وی در ادامه افزود: دوشنبه هر هفته مختص بیماران دیابتی است که تعداد بیماران دیابت زیاد می باشد و پنجشنبه ها درمانگاه برای ویزیت بیماری های متابولیک و بیماری های فنیل کتونری می باشد که دو دفعه در هر ماه یعنی دو پنجشنبه در ماه مختص متابولیک و دو پنجشنبه مختص فنیل کتونری است.
دکتر قائمی خاطرنشان کرد: در بخش غدد کسانی که مشکل دیابت دارند با نصب دستگاه مونیتورینگ (کنترل کننده قندخون) به مدت 48 تا 72 ساعت قند خون آنها کنترل می شود.