معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به توسعه تخت های بیمارستانی و ارتقاء خدمات درمانی در سال های اخیر در مناطق زیر پوشش دانشگاه اظهار داشت: این معاونت در راستای تحقق  پوشش همگانی خدمات برای همه و همه جا،گام بر می دارد.

به گزارش وب دا، دکتر شاپور بدیعی در نشست خبری هفته سلامت با بیان اینکه در سال گذشته شش بیمارستان شامل امام رضا(ع) شماره 2، فوق تخصصی کودکان اکبر، علوی، در مشهد و حضرت زهرا(س) در فریمان، خاتم الانبیاء(ص) خلیل آباد و یک بیمارستان در رشتخوار با یک هزار و 200 تخت به بهره برداری رسید خاطر نشان کرد: این طرح ها نقش موثری در گسترش ارائه خدمات به مجاوران، زائران بارگاه ملکوتی رضوی و اتباع کشورهای خارجی داشته است.

وی به راه اندازی مرکز پایش مراقبت های درمانی  MCMC در دانشگاه از سال گذشته خبر داد و اظهار داشت: با اجرای این پروژه تمام بیمارستان ها در سطح استان به هم متصل شده و مدیریت تخت های بیمارستانی برای اعزام بیماران از شهرستان ها به دیگر مراکز از مزایای آن به شمار می رود.

معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد خاطر نشان کرد: نوسازی بافت فرسوده بیمارستان های زیر پوشش از دیگر اقدامات مهم در راستای ارتقاء کیفی و کمی خدمات به شمار می رود که نمونه بارز این اقدام مهم را می توان در ارتقاء هتلینگ بیمارستان قائم(عج) مشاهده نمود.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد خاطر نشان کرد: بیمارستان قائم(عج) با عمری بیش از ۵۰ سال با مشکلات عدیده زیربنایی و تاسیساتی مواجه بود که با اجرای برنامه تحول نظام سلامت و ارتقاءکیفیت خدمات هتلینگ تحولی اساسی در این مرکز ایجاد شد و در این راستا ۱۸ هزار متر مربع در قالب ۱۵ بخش زیر پوشش این طرح قرار گرفت.

دکتر بدیعی تاکید کرد: در حال حاضر دیگر بیماری در راهروهای این بیمارستان بستری نمی شود و سطح کیفی خدمات نیز در این مرکز رشد یافته است.

وی به گسترش خدمات به کودکان مبتلا به سرطان اشاره کرد و اظهار داشت: تا پیش از راه اندازی بیمارستان فوق تخصصی کودکان اکبر زمان انتظار کودکان سرطانی برای شیمی درمانی یک تا دو ماه بود که با گسترش خدمات در حال حاضر به کمتر از یک روز رسیده است.

وی با بیان اینکه با حمایت وزارت بهداشت در سال گذشته 72 پزشک متخصص به مناطق مختلف استان اعزام شدند خاطر نشان کرد: اجرای این برنامه گام موثری در راستای افزایش خدمات، افزایش دسترسی و کاهش اعزام بیماران به مرکز به شمار می رود.

وی به اجرای کدهای 247 و 724 در مراکز درمانی دانشگاه اشاره کرد و اظهار داشت: با اجرای این طرح، جان بیماران مبتلا به سکته های قلبی و مغزی به گونه ای نجات داده شد که دیگر دچار عوارض سکته نشوند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد راه اندازی اتاق عمل بیمارستان رشتخوار و انجام عمل های زنان را از دیگر اقدامات در راستای پوشش خدمات درمانی در همه جا برشمرد و اظهار داشت: این شهرستان در ردیف شهرستان های محروم به شمار می رود و راه اندازی بیمارستان و حضور متخصصین در این مرکز گام موثری در گسترش خدمات و بهبود شاخص های درمانی در این شهرستان بوده است.

وی در پایان از بهره برداری بیمارستان باخرز در آینده نزدیک خبر داد و اظهار داشت: این بیمارستان از چندی پیش با راه اندازی بخش های دیالیز فعال شده است و به زودی به صورت رسمی و کامل به بهره برداری خواهد رسید.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد تاکید کرد: این معاونت پوشش خدمات سلامت در همه جا و برای همه را از برنامه های مهم خود می داند و در این راستا گام بر می دارد.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image