رییس دبیر خانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان خراسان رضوی، گفت: خوشبختانه مصوبه تولید نان و فرآورده های فاقد گلوتن برای بیماران مبتلا به سلیاک در استان خراسان رضوی عملیاتی شد.

دکتر علی میری در گفت‌وگو با وب دا؛ در حاشیه اولین نشست کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی سال جاری  در استانداری خراسان رضوی، گفت: عملکرد شاخص کارگروه، اجرای مصوبه ای مبنی بر تولید نان و فرآورده های فاقد گلوتن برای بیماران مبتلا به سلیاک بوده است که خوشبختانه همزمان با برگزاری اولین کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی تولید این مواد آغاز و اولین محصولات در دسترس بیماران قرار داده شد.

وی متذکر شد: سایق بر این، این مواد در استان تولید نمی شد و این در حالی بود؛ که بیماران سلیاک، نان، بیسکویت و شیرینی دیگری را نمی توانستند استفاده کنند و باید از دیگر استان ها و تهران این مواد را با هزینه بسیار بالایی تهیه می کردند.

دکتر میری تصریح کرد: با این موفقیت ما به چهار شاخص عمده که در ابتدای فعالیت های کارگروه در سال 1396 مطرح شد دست پیدا کردیم.

وی به سه شاخص دیگر اشاره و ادامه داد: تدوین سند توسعه سلامت به عنوان کاری پژوهشی با چندین ماه کار فشرده در نهایت به انتها رسید و نسخه چاپ شده آن به ریاست کارگروه ارائه شد.

رییس دبیر خانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان خراسان رضوی، تصریح کرد: تدوین سند کنترل و پیشگیری از بیماری های غیر واگیر در سال 1396 تصویب و اجرا شد و در ادامه تدوین سند امنیت غذایی استان  در سال 1396 انجام و به دستگاه ها ارائه شد.

دکتر میری اظهار داشت: در این نشست گزارشاتی در خصوص بررسی عملکرد سال گذشته کارگروه، بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو ، بیماری وبا و پیشگیری از ابتلا در سال جدید، سیاست های جمعیتی و نتایج آن، ماده 48 قانون برنامه ناظر به ممنوعیت تبلیغ کالاهای آسیب رسان به سلامت و شاخص های عدالت در سلامت که به تازگی از وزارت بهداشت ابلاغ شده است پرداخته شد.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image