مدیر کل سازمان انتقال خون خراسان رضوی با اشاره به کاهش مراجعه شهروندان به پایگاههای اهدای خون در ماه مبارک رمضان  تاکید کرد: اهدای خون هیچ گونه منافاتی با روزه داری ندارد و روزه داران می توانند پس از افطار نسبت به این امر خداپسندانه اقدام کنند.

به گزارش وب دا، دکتر حمید رضا اسلامی با اشاره به اینکه بیماران هموفیلی، تالاسمی، بیماران دیالیزی، بیماران نیازمند جراحی، نوزادان مبتلا به عوارض ناشی از ناسازگاری خون، بیماران پیوند اعضا، مصدومان سوانح مختلف مثل سوختگی‌های شدید و تصادفات رانندگی و مبتلایان به‌ انواع سرطان‌ها به‌ویژه در مرحله شیمی‌درمانی، از جمله بیمارانی هستند که نیاز آنها به اهدای خون، همیشگی است خاطر نشان کرد: بنابراین مردم اهدای خون را فقط به ایام خاص و مناسبت‌های ویژه محدود نکنند و با مراجعه به پایگاه های اهدای خون در این امر خدا پسندانه اقدام کنند.

وی با تاکید بر اینکه حداکثر طول عمر بخش پلاکت خون، سه روز است تا به مصرف بیماران نیازمند برسد و بیشتر از این زمان نمی‌توان پلاکت خون را نگهداری کرد تصریح کرد:  در صورتی که در شبهای قدر، اهدای خون خیلی زیاد شود، همه پلاکت‌های خونی در آن شب فقط تا سه روز آینده قابل استفاده خواهد بود، در حالی که در روزهای دیگر هم بسیاری از نیازمندان به این پلاکت‌های خونی نیاز دارند.

مدیر کل سازمان انتقال خون خراسان رضوی با اشاره به اینکه با توجه به این‌که در ماه مبارک رمضان، پایگاه‌های انتقال خون در مشهد از ساعت 21:15 الی 1:15 فعال هستند، اظهار امیدواری کرد:  شهروندان و هم استانی های روزه‌دار برای تکمیل اعمال معنوی خود ، بیماران نیازمند به اهدای خون را تنها نگذارند و در ساعت‌های پس از افطار به یاری آنها بشتابند.

 همراه داشتن کارت ملی، داشتن 18 سال تمام و وزن بالای 50 کیلو، مهم‌ترین شروط اهدای خون در ماه رمضان است. اگر فردی از همه این ویژگی‌ها برخوردار باشد، می‌تواند با اهدای خون در ماه مبارک رمضان، ثواب روزه‌داری‌اش را چند برابر کند.

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

اطلاعات تماس سامانه خبری وب دا

Image
آدرس: مشهد، خیابان دانشگاه، ساختمان قرشی
کد پستی :۹۱۷۷۸۹۹۱۹۱
نمابر: ۳۸۴۳۶۸۲۷ ۰۵۱
رایانامه :webda@mums.ac.ir
سامانه پیام کوتاه: ۳۰۰۰۲۱۹۱
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image