تیم اعتبار بخشی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی از بیمارستان علوی از مراکز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بازدید و عملکرد این مرکز بر اساس سنجه های استاندارد مورد ارزیابی قرار گرفت.
به گزارش وب دا، این بازدید زیر محور های تیم حاکمیتی، تیم مدیریت اجرایی، مدیریت تامین تسهیلات و اقامت، مدیریت غذایی، مراقبت عمومی بالینی ، مراقبت های اورژانس ، مراقبت های بیهوشی و جراحی، مراقبت های حاد، مهارت سنجی و بکارگیری کارکنان پرستاری، مدیریت مراقبت پرستاری ، اطلاع رسانی و ارتباطات، تسهیلات و حمایت ها، مدیریت اطلاعات سلامت، مدیریت بهداشت محیط، مدیریت پسماند، مدیریت استریلیزاسیون ، مدیریت خدمات رختشوی خانه، پیش گیری و کنترل عفونت، مدیریت آزمایشگاه و طب انتقال خون را شامل می شد که توسط ارزیابان مورد ارزیابی قرار گرفت.
رییس بیمارستان فوق تخصصی جراحی عروق علوی از مراکز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حاشیه این بازدید با بیان اینکه بر اساس چشم انداز ترسیم شده، این مرکز باید به عنوان قطب منطقه ای و شناخته شده بین المللی تبدیل شود ، تصریح کرد: در حال حاضر بیمارستان علوی قطب شاخص رشته جراحی عروق در شرق کشور به شمار می رود.
دکتر محمدهادی مدقق گفت: دانشگاه علوم پزشکی مشهد تا سال ١٣٧٩ فاقد بخش جراحی عروق بود که در این سال بخش فوق تخصصی جراحی عروق در بیمارستان امام رضا(ع) با ١٨ تخت تاسیس شد و به سرعت تعداد تختها به ۴٠ تخت توسعه داده و واحد آنژیوگرافی و آنژیوپلاستی نیز به آن افزوده شد.
استاد دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: پس از مدتی نیز این بخش به عنوان یکی از سه بخش بزرگ آموزش جراحی عروق در سطح فوق تخصصی در ایران مورد تصویب قرار گرفت و از آنجا که توان تخصصی این رشته در مشهد فراتر از امکانات موجود در محدوده بیمارستان امام رضا(ع )بود بیمارستان فوق تخصصی علوی راه اندازی شد تا تمامی شرایط لازم برای توسعه رشته و ارائه خدمات کامل به بیماران در سطوح بسیار بالا فراهم شود.
دکتر مدقق اظهار داشت: در حال حاضر با وجود شرایط موجود تعداد عملهای جراحی نسبت به بیمارستان امام رضا(ع) در این رشته به دو برابر افزایش یافته است و انتظار میرود این افزایش در طی سال آینده سیر صعودی خود را ادامه داده و به ۳ برابر افزایش یابد.
وی با اشاره به اینکه این بیمارستان پس از دو سال فعالیت به عنوان قطب شاخص رشته جراحی عروق در شرق کشور در آمده است، خاطرنشان کرد: بیماران مرتبط از ۶ استان مجاور به این مرکز ارجاع می شوند بنابراین چشم اندازی که برای این بیمارستان ترسیم شده است به عنوان یک قطب منطقه ای و شناخته شده بین المللی می باشد.